NIGOR JE U POSLEDNJIH 25 GODINA IMAO VELIKE UDARCE: Izgubio 2 najbolja druga, bratanicu, oca i majku, bio je potpuno SKRHAN
Foto: Printscreen/Instagram

NIJE MU BILO LAKO

NIGOR JE U POSLEDNJIH 25 GODINA IMAO VELIKE UDARCE: Izgubio 2 najbolja druga, bratanicu, oca i majku, bio je potpuno SKRHAN

Stars -

Igor Lazić Nigor se u suzama oprostio od voljenog kolege, sunarodnika i prijatelja - bubnjara Dragoljuba Đuričića.

Uprkos vedroj energiji i večno prisutnom osmehu, Nigor je u poslednjih 20 godina prošao niz teških životnih udaraca.

Sa prvim velikim gubitkom Lazić se suočio 1996. kada je jedan od njegovih najbližih prijatelja i član benda "Montenigersi" Duško Nikolić preminuo od leukemije, i to ubrzo nakon što su postigli veliki uspeh sa prvim albumom.

"Ja sam od besa polomio ceo stan, potpuno sam skrhan bio", rekao je nedavno Nigor.

Nigor, Igor Lazić
foto: Damir Dervišagić

Zla kob se tu nije zaustavila, samo tri godine kasnije i Nebojša Nebo Saveljić, drugi član "Montenigersa" i muzičar sa kojim je Nigor zajedničkim snagama osvojio ceo region, izgubio je život u kobnoj saobraćnoj nesreći.

Lazić je nakon Nebove pogibije snimio pesmu "Ne brže od života", koju je posvetio svom nastradalom prijatelju , a i dan-danas je ovaj tužan hit podsetnik na to koliko brzina može da bude kobna. "Montenigersi" su Nebovim odlaskom prestali da postoje, a Lazić je nastavio solo karijeru kao Nigor.

"Zato što je imao svog prijatelja i kolegu Nebojšu, a Nebojša i Igor - Nigor", prokomentarisao je on svoj nadimak.

Pevača tragedije nisu slomile, hrabro je krenuo dalje, prkoseći izazovima života, pa i ozbiljnim zdravstvenim problemima.

"Dugo sam se i sa tim borio. I bratanicu sam izgubio, moj brat je izgubio ćerku od 13 godina. Pre toga u saobraćaju sam ostao i bez oca. Nedavno sam i majku izgubio, posle duge bolesti. Mogao bi film da se napiše", rekao je ovaj talentovani pevač u emisiji "Na večeri kod".

Igor Lazić, Nigor, Niggor, Igor Lazić Nigor
foto: Sonja Spasić

Podsetimo, ćerka Nigorovog brata Gorana Teodora (13) preminula je u novembru 2008. i to u snu, a da nije imala nikakve simptome bolesti. Samo 15 meseci pre toga, i otac ovog repera Stojan nastradao je u saobraćajnoj nesreći u Kotoru.

"Smrt oca me je dokrajčila, svaki pomisao na njega me rasplače. I inače sam emotivac i lako zaplačem kada mi je teško, a posebno nakon svega što mi se izdešavalo. Možda je tako i bolje, jer sam ranije sve trpeo u sebi i ćutao. Shvatio sam da s tim moram da nastavim da živim, jer nemam izbora. Ali, posle svega čovek ne može da ostane isti, ožiljci su zauvek neizbrisivi. Često razmišljam o tome kako moji najbliži nestaju, a ja nisam ništa loše uradio. Zlotvori žive, a divne osobe su otišle na nebo. Verujem da viša sila postoji i pitam se da li je ovo pakao, a tamo gde oni idu možda raj", ispričao je Lazić svojevremno. Krajem prošle godine poznatom 50-godišnjaku umrla je i majka Olga.

Kurir.rs/K.Đ/Zena

Bonus video:

03:23

NIGOR EMOTIVAN NA GODIŠNJICU GRUOVE SMRTI: Bio je adrenalin džanki, to ga je koštalo glave i vetar ga je odneo (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track