EKSPLOZIJE, UBISTVA I UŽASNE SAOBRAĆAJKE ODNELE SU ŽIVOTE ESTRADNIH ZVEZDA: Pesmama su sve veselili, a odlaskom zavili u CRNO!
Foto: Printscreen/Youtube

TUŽNO

EKSPLOZIJE, UBISTVA I UŽASNE SAOBRAĆAJKE ODNELE SU ŽIVOTE ESTRADNIH ZVEZDA: Pesmama su sve veselili, a odlaskom zavili u CRNO!

Stars -

Tužne sudbine njihov talenat nikako nisu bacile u senku ili zaborav i mnogi su oni kojima vreme nije pomoglo da prebrode strašan gubitak.

Brojne su ličnosti sa domaće scene koje su otišle neočekivano, prerano, kao po scenariju kakvog ružnog sna, iz kog bi se čovek najradije što pre probudio i potrudio se da ga zaboravi. Na današnji dan, 16. marta, pre jedanaest godina pevačicu Kseniju Pajčin usmrtio je tadašnji dečko, maneken Filip Kapisoda, koji je zatim izvršio i samoubistvo.

Ksenija Pajčin

Više od decenije ova tragedija i te kako potresa javnost, a na veliku tugu – nije usamljen slučaj. Iako je Ksenija Pajčin svojevremeno tvrdila da je niko nije voleo kao Filip i da je on poznaje bolje nego što ona zna sebe samu, zločin koji se tada odvio i danas se prepričava, gotovo jednako koliko se i njene pesme slušaju, kao veliki hitovi koji i jesu.

Ksenija Pajčin
foto: Printscreen/Youtube

Jelena Marjanović

Život "Grandove" pevačice Jelene Marjanović prekinut je metkom – nastradala je 2. aprila 2016. godine pod nerazjašnjenim okolnostima na nasipu u Borči. Prema tadašnjim pisanjima, ćerka koju je dobila u braku sa suprugom Zoranom (koji se tereti za ubistvo) bila je u neposrednoj blizini mesta zločina.

Jelena Marjanović
foto: Privatna Arhiva

Silvana Armenulić

Silvana Armenulić, zajedno sa sestrom Mirjanom Barjaktarević (koja je bila u petom mesecu trudnoće) i šefom Narodnog orkestra RTV Beograd Miodragom Jašarevićem – 10. oktobra 1976. godine otišla je u smrt, vraćajući se sa koncerta u Aleksandrovcu.

Silvana Armenulić
foto: Printscreen

Toše Proeski

Gotovo ista sudbina zadesila je i makedonskog slavuja Tošeta Proeskog, u 26. godini. Sradao je u sudaru kod Nove Gradiške 16. oktobra 2007. godine.

Toše Proeski
foto: Profimedia

Šaban Šaulić

Šaban Šaulić poginuo je takođe na točkovima vraćajući se s koncerta u Bilefeldu 17. februara 2019. godine. Njegovu smrt takođe su milioni oplakivali. Kuma Zorica Brunclik tek nedavno je progovorila na tu temu pa otkrila da se sa njegovim strašnim odlaskom i dalje ne miri.

Šaban Šaulić
foto: Damir Dervišagić

Darko Radovanović

Darko Radovanović zajedno sa kumom i menadžerom Aleksandrom Miloševićem poginuo je 11. juna 2011. godine u saobraćajnoj nesreći na obilaznici kod Ostužničkog mosta prema Surčinu.

Darko Radovanović
foto: Damir Dervišagić

Luis

Ljubiša Stojanović Luis izgubio je život u teškoj saobraćajki, na magistralnom putu između Bačke Topole i Novog Sada, 31. jula 2011. godine.

Luis
foto: Printscreen

Kurir.rs/K.Đ/24sedam

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track