UZIMALA JE 5.000 € ZA NASTUP, A SAD SE BRUKA! ONA JE ŠUPLJA I DRSKA! Vendi udarila na Minu Kostić, naziva je POGRDNIM IMENIMA
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić

bez dlake na jeziku

UZIMALA JE 5.000 € ZA NASTUP, A SAD SE BRUKA! ONA JE ŠUPLJA I DRSKA! Vendi udarila na Minu Kostić, naziva je POGRDNIM IMENIMA

Stars -

Pevačica Vesna Vukelić Vendi je uvek komentarisala najnovija dešavanja na estradi, koja su sada često povezana sa reakcijom pevača na činjenicu da ne nastupaju usled pandemije koronavirusa.

Vendi je prozvala kolege, a među njima se našla i pevačica Mina Kostić, koju je i ranije napadala.

- Ne mogu ni ime da joj spomenem, ona je za mene zalizani retard! Ta babuškica je imala cifru za nastup 5.000 evra, a sada se žali kako nema novca da plati račune. Pritom je dobila i pomoć od države od 93.000 dinara! Kakva je to bruka! Trebalo bi da postoje ljudi koji će da udare toljagom tako nepismenu, šuplju i drsku osobu, a zatim je poslati na radnu akciju da se čeliči - rekla je Vendi u emisiji „Grand magazin".

Vesna Vukelić Vendi
foto: Damir Dervišagić

- Kada ne radim i nemam primanja, a moram da plaćam račune, ne mogu da se ne brinem. Samo mi je infostan 7.000 dinara. Ja nemam odakle da plaćam račune. Ovo mi se prvi put dešava u životu, bre, da ostanem bez para. Ja jesam kao samostalni umetnik dobila od države pomoć za tri meseca, ali, ljudi, pa šta je to 90.000 dinara – izjavila je pevačica nedavno u intervjuu za Star.

Mina Kostić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:26

MUŠKARCI BOLJE DA NE GLEDAJU DOLE: Aleksandra Subotić odavno nije podelila VRELIJI SNIMAK! Žene joj zavide, mreže GORE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja