ELENA KITIĆ KRILA JE VEZU SA MIRKOM ŠIJANOM?! Njegova devojka sad je trudna, a pevačica mu ranije posvetila HIT koji svi znate!
Foto: Damir Dervišagić, Printscreen/Instagram

NIKO IH NE BI POVEZAO

ELENA KITIĆ KRILA JE VEZU SA MIRKOM ŠIJANOM?! Njegova devojka sad je trudna, a pevačica mu ranije posvetila HIT koji svi znate!

Stars -

Pevačica Elena Kitić nedavno je oduševila pratioce seksi slikama s odmora, kao i spotom u kojem je zapevala toples, ali osim o muzici i činjenici da je ćerka Mileta Kitića i Marte Savić, o njenom privatnom životu nema mnogo informacija.

Roditelji su u intervjuima isticali da su ponosni na nju, kao i da je za 18. rođendan Elena tražila da snimi dva spota u Americi.

Muzičku karijeru je započela sa pesmom "Better days" za koju mali broj ljudi zna da postoji. Pesmu na engleskom prati i vrlo interesantan spot. Dve godine kasnije izlazi njena pesma "Folira" koja sad broji oko 36 miliona pregleda.

Mirko Šijan
foto: Damir Dervišagić

Nakon izlaska te numere mediji su počeli sa spekulacijama da je pevačica posvetila ovu numeru Mirku Šijanu, sinu Goce Božinovske. Njih dvoje su, kako se navodilo, bili u kratkoj emotivnoj vezi. Međutim, dovoljno intezivnoj da ona odluči da bivšem dečku posveti pesmu.

Kada je njen ljubavni život u pitanju, imali smo priliku da na društvenim mrežama gledamo slike sa fudbalerom Adnanom Hafizom, koji je isto godište kao i Elena. Njih dvoje su svojevremeno kačili zajedničke fotografije sa putovanja, ali nakon što je veza pukla Elena više nijednog momka nije predstavila javnosti.

Elena Kitic
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ/IDJTV

Bonus video:

00:35

JANA ZAPEVALA ZA AJFONKU I DRUŠTVO! Starleta se pohvalila snimcima iz noćnog provoda sa Kopaonika, gore društvene mreže!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track