ANABELA KUČKARKA! Htela da bude DUHOVITA pa psu dala ime Kija! Fanovi je ispreskakali! Džaba joj, Kija i dalje dominira
Foto: Pritnscreen

Zaigrala se

ANABELA KUČKARKA! Htela da bude DUHOVITA pa psu dala ime Kija! Fanovi je ispreskakali! Džaba joj, Kija i dalje dominira

Stars -


Anabeli Atijas očigledno fali malo medijske pažnje, pa je odlučila da ponovo isprovocira suparnicu svoje ćerke Lune Đogani, Kiju Kockar. Pevačica je na svom Instagramu reklamirala jednu odgajivačnicu pasa i kućnog ljubimca kome je dala ime Kiya (Kija).

Anabela Atijas
foto: Printscreen

Izgleda da se strasti iz prve sezone "Zadruge" još uvek nisu smirile i da Anabela ne može da pređe preko svega što se dešavalo između njene naslednice i Kockareve, pa je odlučila da je bocne. Naime, Atijasova je putem svog Instagrama reklamirala stranicu koja se bavi prodajom skupocenih kućnih ljubimaca, a najviše joj se dopalo jedno štene čije je ime Kija. Nije sasvim sigurno da li mu je lično Anabela dala to ime ili odgajivačnica, ali je odlučila da baš njega izreklamira, a možda i udomi.

Lavina komentara

- Ako želite top-pomeranca kao što je naša Kiya... - napisala je Anabela ispod fotografije psa.

Ovo je odmah izazvalo lavinu komentara i reakcija na društvenim mrežama, pa su mnogi povezali da je Atijasova s namerom odabrala baš tog psa kako bi ismevala Kockarevu.

- Plačem od smeha, dala je ime psu Kija. Da li je moguće da se pas zove Kija? Sad će Anabela da naređuje Kiji, presmešno. Rijaliti se nastavlja - neki su od komentara na Instagramu.

Obrisala objavu

Kada je videla da su reakcije burne, kao i da su Kristinini fanovi reagovali, zbog čega je dobila gomilu poruka uvredljivog sadržaja na društvenoj mreži, Anabela je obrisala objavu. Nakon toga je postavila fotografiju istog psa, ali bez imena. Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Kijom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Kija Kockar
foto: Printscreen/Premijera

Jelena Stuparušić

Bonus video:

00:07

KIJA KOCKAR SVAKI DAN IMA NOVU FRIZURU, A OVA JOJ STOJI TOP: Napravila promenu koju joj je Kaća Živković odmah komentarisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track