ERA OJDANIĆ PRIZNAO DA KORISTI DEJTING APLIKACIJE, OTKRIO KAKO SE SNALAZI: Ima dosta razvedenih žena, kažu mi da igledam ko DEČKO!
Foto: Damir Dervišagić

PRATI TRENDOVE

ERA OJDANIĆ PRIZNAO DA KORISTI DEJTING APLIKACIJE, OTKRIO KAKO SE SNALAZI: Ima dosta razvedenih žena, kažu mi da igledam ko DEČKO!

Stars -

Pevač Era Ojdanić priznao je da u vreme pandemije kontak sa nežnijim polom ima isključivo preko aplikacija za upoznavanje.

Era Ojdanić
foto: Printscreen/Premijera

Po sopstvenom priznanju pevača, u obzir dolaze samo “online druženja”, pa je tokom gostovanja u emisiji otkrio koju stranu aplikaciju za upoznavanje koristi.

- Ima jedna aplikacija, mislim da su to smislili Danci. Moraš da popuniš sve svoje podatke, ako želiš sa nekim da se vidiš, da ne bi došlo do se*sualnog zlostavljanja i slično. Potrebno je da popuniš sve: ime, prezime, matični broj… U aplikaciji piše: “Pristajem da budem sa time i time, neću odgovarati pred sudom, da ću voditi ljubav… - rekao je pevač, ali otkrio da se još uvek ni sa jednom ženom nije upoznao uživo:

- Ja se ne upoznajem, ako bi neka htela slučajno da dođe, bez potpisa, bato, ni kafa. Ja pratim medije i kod nas i u svetu, kriza je velika, koriste žene i svaki trenutak ne bi li došli do kinte. Nisam nijednoj odobrio još da potpiše. Ako budem odlučio, reći ću joj, popuni podatke, pa dođi - ističe Era.

Na pitanje koji uzdrast žena preferira, Ojdanić je rekao:

- To su žene uglavnom srednjih godina i mnogo ih je razvedenih. Kažu mi da izgledam kao dečko od 35, 40 godina - završio je on u emisji Grand Magazin.

Era Ojdanić
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

01:33

STEGAO ME JAKO OTPOZADI! Saška do detalja OPISALA šta joj je ERA radio! On BRUTALNO UZVRATIO: Obraz joj je ĐON (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track