UDADE SE STANIJA! Starleta za rođendan od Marka dobila PRSTEN i rekla DA, a njena majka skakala od sreće!
Foto: Printscreen/Instagram

SREĆNA

UDADE SE STANIJA! Starleta za rođendan od Marka dobila PRSTEN i rekla DA, a njena majka skakala od sreće!

Stars -

Starleta i nekadašnja rijaliti učesnica Stanija Dobrojević se navodno udaje, budući da ju je na njen 36. rođendan zaprosio dečko Marko Marković.

Stanija je u sredu organizovala rođendansku proslavu za desetak ljudi i nije ni slutila da će je Marko baš tog dana zaprositi.

Stanija Dobrojevic
foto: Ana Paunković

"Stanija nije zvala muzičare, ali su imali karaoke, pa su ona i Marko cele noći pevali. U ponoć je isekla tortu, a posle vatrometa Marko je kelknuo, izvadio prsten i pitao Staniju da se uda za njega. Bila je u šoku, stvarno nije očekivala da će je zaprositi, ali je rekla "da". Čak je i zaplakala od sreće", rekla je Stanijina bliska prijateljica, koja je dodala i da je starletina porodica presrećna.

Stanija Dobrojević, Marko Marković
foto: Printscreen/Instagram

"Njena majka je skakala od sreće. Bili su oduševljeni i njeni baka i deka. Stanija i Marko svadbu planiraju za sledeću godinu, kad očekuju da će se smiriti haos oko korone. Oni već žive kao da su u braku, ne razdvajaju se. Stanija je baš srećna sa njim, pričala je da više neće da ulazi u rijaliti. Planira da živi od svoje kozmetičke linije i reklama na Instagramu", tvrdi Stanijina drugarica.

Kurir.rs/K.Đ/Informer

Bonus video:

00:16

STANIJA SA DEČKOM U TERETANI! Dobrojevićeva pokazala ZADNJICU i go stomak, a Marko ju je sve vreme SNIMAO!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja