PEVAČICE POKAZALE SVOJE PRAVO LICE: Kaja i Nata bez trunke šminke! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OPUŠTENE

PEVAČICE POKAZALE SVOJE PRAVO LICE: Kaja i Nata bez trunke šminke! (FOTO)

Stars -

Katarinu Ostojić Kaju navikli smo da vidimo tip-top sređenu, ali sada je odlučila da pokaže pratiocima na Instagramu kako izgleda bez šminke. Interesantno je da mnogi pevačicu ne bi ni prepoznali da snimak koji je objavila nije na njenom profilu.

Katarina Ostojić Kaja
foto: Instagram Printscreen

Poznate ličnosti na društvenim mrežama i u javnosti vole sebe da predstavljaju u najboljem svetlu, sređene od glave do pete, sa mejkapom, pa i ne čudi što ih često, ukoliko su u opuštenom izdanju, i ne prepoznajemo. To je dokazala Kaja, koja je na svom Instagramu objavila snimak na kome je ležerno obučena, sa puštenom kosom i čistog lica. Naime, ona na sebi nije imala ni trunku šminke i gotovo da u takvom izdanju ne liči na sebe.

Katarina Ostojić Kaja
foto: Instagram Printscreen

To su primetili i njeni pratioci, koji su joj poručili da ne liči ni deset odsto na onu Kaju na koju su navikli i da je to primer kako žene ne treba često i u tolikoj meri da koriste mejkap. Bilo je i onih koji su pohvalili pevačicu i rekli joj da izgleda mnogo lepše bez šminke i da češće treba da bude takva.

Katarina Ostojić Kaja
foto: Instagram Printscreen

Kaja nije jedina koja je imala hrabrosti da pokaže kako izgleda kada nije doterana. Pre nekoliko dana i Nataša Bekvalac se pohvalila u prirodnom izdanju, dok je sa sestrom i producentkinjom Tanjom Mrkić bila na bazenu. Njih dve su napravile selfi, a Nata je sa mokrom kosom i bez šminke izgledala seksi, po rečima njenih pratilaca.

Kurir.rs/ J. S./ Foto: Printscreen/Instagram

Bonus video:

01:18

DOKLE ĆE OVO DA IDE? Kaja Ostojić POBESNELA, pa povukla DRASTIČAN potez – vreme je da se pokaže PRAVO lice (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track