IZGLEDA KAO MILION DOLARA! PRIJA prošetala u BELOM ODELU I SKUPOCENIM CIPELAMA, objavila fotku i zapalila Instagram! (FOTO)
Foto: Printskrin/Instagram

JEDNOSTAVNO I MOĆNO

IZGLEDA KAO MILION DOLARA! PRIJA prošetala u BELOM ODELU I SKUPOCENIM CIPELAMA, objavila fotku i zapalila Instagram! (FOTO)

Stars -

Pevačica Aleksandra Prijović neretko sa svojim pratiocima na društvenim mrežama deli najzanimljivije trenutke iz života, a njena današnja objava naišla je na veliku pažnju javnosti.

Aleksandra Prijovic
foto: ATA Images

Naime, pevačica se fotografisala pred početak snimanja jedne emisije. Pažnju je svima privukao njen besprekoran stajling. Naime, pevačica je bila u belom odelu, i nosila je cipela jedne od najpoznatijih modnih kuća. Cipele sa logoom dizajnera na potpetici koštaju oko 1.000 eura, a Aleksandra je zablistala u ovoj modnoj kombinaciji.

Podsetimo, pevačica je nedavno prokomentarisla najsrećnije trenutke u životu:

- Definitivno kada je moja prva pesma doživela veliki uspeh, kada je moj trud i rad dobio neku veću dimenziju uspešnosti, kada sam upoznala Filipa, a najveća kada se rodio Aleksandar, jer je to, ipak, najveća sreća u mom životu - rekla je Aleksandra za 24sedam.

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:05

PRIJOVIĆA I FILIPOVA MAJKA NERAZDVOJNE! Pevačica snimila svekrvu u šetnji sa malim Aleksandrom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track