00:15

PEVAČ U GRADSKOM PREVOZU KAO SAV NORMALAN SVET! Sadio je voće i povrće na Kosmaju, a u Beogradu živi SKROMNO!

objavio video iz autobusa

PEVAČ U GRADSKOM PREVOZU KAO SAV NORMALAN SVET! Sadio je voće i povrće na Kosmaju, a u Beogradu živi SKROMNO! VIDEO

Stars -

Bivši frontmen grupe "Legende", Ivan Milinković već neko vreme se ne pojavljuje u javnosti, a sada je pokazao kako živi kao sav normalan svet.

Naime, on je na Instagramu objavio video snimak iz gradskog prevoza. Inače, Milinković se redovno vozi gradskim prevozom, sa sve maskom na licu poštujući sve mere predostrožnosti usled koronavirusa.

Ivan Milinković
foto: Pritnscreen

Kad god uđe u autobus, narod ga pepozna pa mu zatraži da otpeva neku pesmu. Dok se Milinković snimao, u pozadini se čula pesma "Sliku tvoju ljubav", a on je prokomentarisao:

"Može i bolje. Direktno iz GSP-a".

Ivan Milinković
foto: Pritnscreen

Podsetimo, Ivan Milinković je tokom vanrednog stanja u Srbiji zbog korona virusa sa porodicom boravio na Kosmaju gde je radio veliku baštu i sadio voće i povrće.

Takođe, on je nedavno prokomentarisao situaciju na estradi usled pandemije korona virisa.

-Neophodno je napraviti strategiju za nastupe u zatvorenom prostoru (klubovi, restorani, koncertne dvorane), uz sve mere zaštite. U suprotnom, cela ova situacija, nateraće ljude da se sami organizuju i ulaze u prekršaje. Život će vlasnike objekata, ugostitelje, poslodavce i sve ostale građane koji ne mogu da prihoduju, naterati da svesno ulaze u prekršaje, ukoliko država ne nađe rešenje po ovom pitanju - rekao je on za Blic.

Ivan Milinković
foto: Printscreen/TV Pink

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

04:07

OPRAŠTAM IM MALTRETIRANJE! Vanja Knežević ŽESTOKO odgovorila POPOVIĆU: Saša se hvata za moj stori, A O VREĐANJU ne želi da priča!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track