PEVAČICA SE PORODILA U 5. DECENIJI, A POSLE 10 DANA OBJAVILA IME BEBE! Maja Šuput otkrila kako joj se zove sin i šokirala sve!
Foto: Prtitnscreen

neobično

PEVAČICA SE PORODILA U 5. DECENIJI, A POSLE 10 DANA OBJAVILA IME BEBE! Maja Šuput otkrila kako joj se zove sin i šokirala sve!

Stars -

Pevačica Maja Šuput porodila se 17. marta i na svet je donela sina. Tokom trudnoće ona je najavljivala da će ona i njen suptug Nenad Tatarinov dečaku dati neobično ime.

Maja Šuput
foto: Pritnscreen/HRT

Maja je deset dana sve držala u neizvesnosti, a onda je rešila da otkrije ime sina. Naime ona je uz fotografiju bebe saopštila pratiocima ime koje je odabrala za njega.

- Ćao ekipo, konačno da se i ja javim... Nakon što ste mesecima, hteli to ili ne, čitali o meni apsolutno sve (ponekad i svašta) red je da se predstavim likom i imenom. Zovem se Bloom Tatarinov i hteo bih da se zahvalim svima na čestitkama, lepim željama, poklonima, pozitivnoj energiji, prelepim rečima i dobrodošlici - napisala je ona i dadala:

- Mama i tata su mi presrećni, stalno nešto guguću i pjevaju, pričaju nekim dečjim tonom i sa osmehom u glasu. Biće da su baš jaaaako veseli zbog mene. Ja sam preuzbuđen oko svega što me čeka a sudeći po vašoj pozitivi biće puno veselja u budućnosti. Još jednom hvala za ljubav, voli vas Bloom - završila je objavu pevačic koja je nedavno istakla da je ovo bila njena prva i poslednja trudnoća zbog njenih godina.

Maja Šuput
foto: Pritnscreen/Instagram

Kurir.rs/I.B.

BONUS VIDEO:

00:06

MILICA PAVLOVIĆ ZAPALILA INSTAGRAM! Pevačica se skinula u kupaći, pa nikad PROVOKATNIJE pozirala! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track