POBEDNICE PRVE NEDELJE KULINARSKOG ŠOUA NA KURIR TELEVIZIJI

MAJKA I SNAJKA ZA PRIMER: Svekrva me je odmah zavolela, jer je znala da njen sin pored mene neće biti gladan!

Stars -

Mit i predrasude da se svekrve i snajke ne slažu, definitivno su razbile Jadranka i Gabrijela Miljević iz Maglića.

majke i snajke
foto: Kurir

Njih dve su zajedno sa sinom i mužem Ilijom pobednice prve nedelje kulinarskog šoua "Majke i snajke", koji se emituje radnim danima od 20 sati, pa su tako kući ponele i vaučer od 100.000 dinara.

Gabrijela i njen suprug Ilija upoznali su se na radnom mestu - u restotanu u Novom sadu. Ona je bila pica majstor, on kuvar. Oboje ističu da je to bila ljubav na prvi pogled.

majke i snajke
foto: Kurir

- Suprug i ja smo se upoznali u restoranu. Mesec dana nakon toga smo počeli da se zabavljamo, a već sledeći mesec smo počeli da živimo zajedno - ističe snajka Gabrijela.

Sa Ilijinom majkom Jadrankom je u ljubavi od prvog dana.

- Svekrva me je odmah zavolela, jer je znala da se snalazim u kuhinji i da njen sin pored mene nikad neće biti gladan - kroz osmeh je dodala Gabrijela, koja je sa Jadrankom za prvu nedelju takmičenja spremila sarmice sa zeljem i krompir pireom, i tako oduševila voditelje Seku Aleksić i Radomira Rašu Vlačića.

majke i snajke
foto: Kurir

Ilija ima samo reči hvale za svoju suprugu:

- Gabrijela je dobra žena, majka, domaćica i pre svega drugar.

majke i snajke
foto: Kurir

Majka Jadranka pored toga što hvali svoga sina, svoju snaju smatra drugom ćerkom i jako su bliske.

- Snajka mi je divna, uvek je pozitivna i nasmejana, i kada ima problem, ona ga nema. Nešto iznesem ja iz kuće, nešto ona i ručak je uvek tu - naglašava ona. Jadranka je otkrila i šta je tajna dobrog odnosa svekrve i snajke.

- Odnos najviše zavisi od svekrve, kakva je ona osoba i koliko se meša deci u život. Ja se njima ne mešam, tu sam samo da im pomognem. I na ovo takmičenje sam pristala zbog njih - rekla nam je Jadranka.

- Ono što nas izdvaja od ostalih parova je da svi zajedno idemo na odmore. Klinci su nam mali i onda nam dobro dođu baka i deka - uz smeh dodaje snajka Gabrijela.

majke i snajke
foto: Kurir

Miljevići su nam na kraju rekli da su oduševljeni učešćem u takmičenju "Majke u snajke" i da je to bila prilika koja se dešava jednom u životu i koja nije smela da se propusti.

Majke i snajke
foto: Kurir televizija

- Svi su nas podržali. Deci je malo teže palo razdajanje na par dana, jer nikada nismo bili razdvojeni duže od par sati. Ali kad su čuli, da ukoliko pobedimo, dobijaju trombolinu, zaboravili su na sve brige - završava ova srećna porodica.

Gledajte "Majke&Snajke" svakog radnog dana na Kurir televiziji od 20 časova i reprizu narednog dana u 15.05 časova.

Kurir.rs/A.P.

BONUS VIDEO:

04:55

Proglašenje pobednika u prvoj nedelji Majke i snajke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja