00:48

PRŠTI, PRŠTI BELA STAZA! IVA I LJUPKA GOLE NA SNEGU: Pevačica i rijaliti pobednica sankaju se u KUPAĆIM kostimima! Svi se OKRENULI

Pobrkale Lončiće

PRŠTI, PRŠTI BELA STAZA! IVA I LJUPKA GOLE NA SNEGU: Pevačica i rijaliti pobednica sankaju se u KUPAĆIM kostimima! Svi se OKRENULI

Stars -

Ljupka Stević i Iva Grgurić su, po svemu sudeći, postale najbolje drugarice. Njih dve su nedavno spakovale kofere i otputovale na prvo zajedničko zimovanje gde se, ako je suditi po slikama i snimcima sa društvenih mreža odlično zabavljaju.

Ljupka Stevic, Iva Grguric
foto: Printscreen/Premijera

Međutim, ono što još uvek nisu podelile sa pratiocima zabeležio je Kuririv paparaco. Naime, njih dve se sankaju na snegu, ali u kupaćim kostimima.

Ljupka i Iva na sankama
Ljupka i Iva na sankamafoto: Printscreen

Ljupka i Iva su na breg koji se nalazi u blizini hotela došle u bade mantilu koji su skinule i stavile pod zadnjicu kada su počele da se na sankama spuštaju niz padinu. Iako su se smrze do koske, njima to uopšte ne smeta samo da bi bile dobre fotke. Doduše, Ljupka je glavu zaštitila kapom, a Iva je stavila naočare.

Iva Grgurić
Iva Grgurićfoto: Prinskirn

Sa njima u društvu su bili i njihovi kućni ljubimci koje su one provozale na sankama. Izgleda da je ove zime bilo popularno skidanje među damama sa estrade, pa su i Ljupka i Iva rešile da na ovaj način zatvore zimsku sezonu.

Kurir. rs, printskrin

BONUS VIDEO:

04:17

LJUPKA STEVIĆ U NIKAD PROVOKATIVNIJEM IZDANJU: Otkrila nam sve o Simketu, braku, željama za ovu godinu! (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track