NAKON ŠTO JU JE ŠA PREVARIO, IVANA OSTALA PRI SVOM STAVU! Reperova supruga se oglasila i stavila do znanja da je NIŠTA NE ZANIMA!
Foto: Nemanja Nikolić, Damir Dervišagić, Printscreen

kratko i jasno

NAKON ŠTO JU JE ŠA PREVARIO, IVANA OSTALA PRI SVOM STAVU! Reperova supruga se oglasila i stavila do znanja da je NIŠTA NE ZANIMA!

Stars -

Otkako je Nenad Aleksić Ša zvanično ušao u vezu sa Tarom Simov, Ivana Aleksić, reperova još uvek zakonita supruga, rešila je da ne daje nikakve izjave, i da se ne oglašava za medije. Sada se Ivana oglasila, a njen odgovor ostao je nepromenjen.

- Ne, ne, nemam nikakav komentar, izvinite - rekla je Ivana, očiegledno ne želeći da se u medijima povezuje sa još uvek zakonitim suprugom i njegovom devojkom.

Ivana Aleksic, Nenad Aleksic Sa
foto: Printscreen/Instagram

Podsećamo, i u drugoj sezoni Zadruge, reper je imao navodnu aferu sa Draganom Mitar, međutim, nakon što je Ivana ušla na imanje, i susrela se sa suprugom u Rajskom vrtu, bilo kakva komunikacija sa Draganom, bila je prekinuta. Ivana to ove sezone nije uradila, te je rešila da zauvek stavi tačku na brak, koji je sa Ša negovala čitavih sedam godina.

Kao što je već pomenuto, reper sada ima novu vezu, sa čak 20 godina mlađom zadrugarkom, a njihov odnos odiše svakodnevnim turbulencijama, jer su, kako ljubavni par navodi, previše slični. Ostaje da saznamo kako će se ovaj odnos odvijati u nastavku, kao i to da li će reperova supruga imati nešto više da prokomentariše.

Tara Simov
foto: Printscreen7Zadruga

Kurir.rs/Pink.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

05:00

SVAKI DINAR KRVAVO SAM ZARADIO, ALI SAM POGREŠIO! Vladimir Tomović uključio se UŽIVO na mreže, otkrio sve detalje DISKVALIFIKACIJE

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja