IVANA HURRICANE BILA JE U DADOVOM SPOTU PRE 6 GODINA I IZGLEDALA SKROZ DRUGAČIJE: Pevač priznao šta misli o njenim OPERACIJAMA!
Foto: Ana Paunković, Tamara Trajkovic

NIJE POBORNIK

IVANA HURRICANE BILA JE U DADOVOM SPOTU PRE 6 GODINA I IZGLEDALA SKROZ DRUGAČIJE: Pevač priznao šta misli o njenim OPERACIJAMA!

Stars -

Dado Polumenta je 2015. snimio spot sa Ivanom Nikolić, sadašnjom članicom grupe "Hurricane", gde se pevačica pojavila kao igračica, a sada je prokomentarisao njihovu saradnju.

Pevač kaže da je Ivana za igranje "klasa".

"Iskreno nisam imao predstavu u vezi sa pevanjem, ali je kao igrač klasa, što se tiče tog vremena i te neke naše saradnje. Ona je dosta napredovala što se tiče pevanja, celokupna ta njihova grupa i priča, sve mi se sviđa, tako da samo reči hvale imam za njih", rekao je Dado.

Dado Polumenta
foto: Damir Dervišagić

S obzirom na to da Ivana u spotu izgleda drugačije nego danas, Dado je prokomentarisao njenu promenu.

"Iskreno, ja sam protivnik svih tih nekih operacija. Sve što je prirodno to mi je lepše. Ona je tada bila prirodna u tom spotu, mada lepo joj i ovo stoji, ali ako mene pitate ja sam više za prirodnu varijantu", izjavio je on.

Pevač se takođe osvrnuo na pesmu kojom će nas "Uraganke" predstavljati na Evroviziji, i priznao da li mu se sviđa, kao i kakav plasman im predviđa.

"Okej je, sviđa mi se. Nisam čuo ostale pesme, tako da nemam predstavu, ali verujem u uspeh. Želim im svaku sreću", istakao je.

Sceniranje, Hurricane
foto: Printscreen / Kurir TV

Kurir.rs/K.Đ/IDJTV

Bonus video:

00:51

dado

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track