TOZOVAC JE IMAO KUĆU I DVA STANA: Evo ko će naslediti pevačevo BOGATSTVO I IMOVINU, testament napisao mesec dana pre smrti
Foto: Ana Paunković, Zorana Jevtić

poslednji oproštaj od pevača u petak

TOZOVAC JE IMAO KUĆU I DVA STANA: Evo ko će naslediti pevačevo BOGATSTVO I IMOVINU, testament napisao mesec dana pre smrti

Stars -

Pevač Predrag Živković Tozovac mesec dana pre smrti napisao je testament. Sve što ima navodno je prepisao supruzi Emiliji.

Tozovac je, kao da je naslutio, insistirao da sklope građanski brak, a nakon toga i da zvanično njoj ostavi svoju imovinu.

- Početkom godine je rekao ženi da je pitanje koliko će još živeti i da zato mora da napiše testament. Emilija se nervirala što on priča takve stvari. Govorila mu je da je rano za to. Međutim, on je sam pozvao advokata i sve je završio neposredno pre svoje smrti. Rekao je ženi i njenoj ćerki Sanji, koju je voleo kao svoje dete, da je njegova želja da njima sve ostavi. Tražio je od njih da se brinu o nekretninama koje im ostavlja i da ne rasprodaju sve što je stekao. Sanja se tada rasplakala i rekla mu da je njoj najbitnije da budu svi zajedno - priča navodno izvor.

Predrag Zivkovic Tozovac
foto: Ana Paunković

Pevačev venčani kum Rale Ranđelović potvrdio je da je Tozovac sve ostavio supruzi i pastorki.

- Moj dobri Toza sve je ostavio supruzi jer je ona bila uvek uz njega. Mnogo je voleo i njenu ćerku Sanju, pa je i nju hteo da obezbedi na ovaj način. Spominjao je on meni testament. On je iza sebe ostavio kuću na Voždovcu, stan svoje pokojne majke i stan u kom je živeo sa Emilijom - priča Ranđelović.

Predrag Zivkovic Tozovac
foto: Ana Paunković

Bonus video:

00:07

TUGA ISPRED STANA GDE JE TOZOVAC ŽIVEO SA SVOJOM MIMOM! Evo koja pevačice je došla da pruži PODRŠKU neutešnoj udovici

kurir.rs/informer

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track