APELUJEM DA SE OVO PRIJAVI POLICIJI! Kija Kockar ZGROŽENA ponašanjem jutjubera prema voditeljkama, uputila SNAŽNU poruku!
Foto: Ana Paunković

skandalizovana

APELUJEM DA SE OVO PRIJAVI POLICIJI! Kija Kockar ZGROŽENA ponašanjem jutjubera prema voditeljkama, uputila SNAŽNU poruku!

Stars -

Bodibilder i jutjuber Nikola Jovanović, poznat kao Nixa Zizu, sramnim stavovima koje je izneo u jednoj emisiji na temu zlostavljanja žena nedavno je zgrozio čitav region.

Kija Kockar
foto: Ana Paunković

Ovim povodom oglasila se i pevačica Kija Kockar.

- Apelujem na nadležne službe i državu kao i na televiziju da zajedno sa voditeljkama prijave ovo policiji! Voditeljke nisu otpuštene kao sto piše (tako mi je rečeno), a ovo je nešto najodvratnije sto sam ikad čula! Još jednom apelujem na sve državne organe da reaguju na ovakve izjave izrečene od strane Nikole Jovanovića gde se podržava silovanje žena - napisala je Kija.

Jutjuber je, inače, zbog niza uvredljivih komentara i iznošenja seksističkih stavova u jednoj emisiji izazvao revolt na društvenim mrežama, ali i kod gledalaca i voditeljki koje su bile deo te emisije.

- Ne podržavamo nikako nasilje, ali žene morate da razmislite malo sa kim se viđate i zašto se viđate, znači nemojte da idete kod nekog u kola u 10 sati uveče, naročito ako je stariji od vas, znate odmah šta taj hoće od vas. Svaki muškarac ženu gleda kao seksualni objekat prvenstveno, i njega ne zanima šta si ko si... I ako naletiš na neku budalu pijanu dok ideš ulicom sama i on te napadne, ti si isto kriva, nije samo on. Ti treba da znaš ko je muško - govorio je jutjuber, dok su voditeljke bile vidno izrevoltirane njegovim omalovažavanjem ženskog pola, pa su iznervirane napustile studio.

Nixa Zizu
foto: Pritnsceen

Kurir.rs/S.M.

BONUS VIDEO:

00:07

KIJA KOCKAR SVAKI DAN IMA NOVU FRIZURU, A OVA JOJ STOJI TOP: Napravila promenu koju joj je Kaća Živković odmah komentarisala!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track