NIŠTA JE NE PITAMO ZA LEČIĆEVE SKANDALE! Komšije se ustručavaju od Nine Radulović, otkrile kako se sad ponaša Lečićeva bivša
Foto: Kurir

POvukla se u okrilje doma

NIŠTA JE NE PITAMO ZA LEČIĆEVE SKANDALE! Komšije se ustručavaju od Nine Radulović, otkrile kako se sad ponaša Lečićeva bivša

Stars -

Nina Radulović se sa naslednikom Lavom nastanila u mirnom kraju Beograda, a kako deluje, komšije o njoj imaju mnoge reči hvale. Kako otkrivaju, nakon operacije je ređe susreću, te pretpostavljaju da joj je potreban odmor, ali i da se povukla zbog situacije sa bivšimsuprugom Branislavom Lečićem.

- Dugo je nismo viđali u kraju, bila je na operaciji koliko znam. Mlada žena sa tako velikim problemima s kičmom, to mora da je jako bolno i da joj nameće mnoga ograničenja i muke. Od izlaska iz bolnice je nisam srela, kažu komšije da je ta opercija dobro prošla, samo je i oporavak težak, zahteva vreme. Mlada je, sigurno će to dobro podneti. Treba joj i da se o sinu brine, da ga odgaja i pomogne mu da postane svoj čovek. Divna je i brižna majka, sa malim Lavom sam je ranije često viđala, šetaju, idu u park, posvećena mu je - priča nam starija gospođa i dodaje da Nini ne postavlja suvišna pitanja.

Branislav Lečić, Nina Radulović
foto: Kurir

- Žao mi je što se sve ovo desilo sa Lečićem, viđali smo ga da dolazi, strašno i za tu mladu devojku i za sve porodice, ni Nini zasigurno nije lako da sve podnese. Priča se dosta o tome, komšiluk komentariše, raznih mišljenja ima. Sigurno da je i Nini neprijatno da podnosi ta radoznala zagledanja i šuškanja, možda se i zbog toga malo povukla i skloníla. Ustručavamo se da je pitamo bilo šta oko njega i tog silovanja za koje je optužen.

S njom se slaže i gospođa pa se nadovezala.

- Videla sam je nedavno, vukla je kese iz prodavnice, sigurno se iz nabavke vraćala. Htela sam da joj kažem da proba dete da zaštit i da ga nekako skloni od svega, bilo mi je žao - poručila je komšinica koja je po struci psiholog, a žena na ulazu iz zgrade u kojoj stanuje Nina otkrila je da voditeljki često dostavljaju poklone.

- Nismo je dugo videli da ima nekog, iako joj stižu cveće i pokloni stalno, na vrata joj donose. Ne dovodi nekog muškarca kući, a zasigurno da joj se udvaraju, Nina je lepa i negovana mlada žena. Vaspitana je i kulturna, nikad sa njom nekih problema nismo imali. Poštuje kućni red, brine o sinu i njegovoj školi, normalna su porodica sasvim. Nina se nikad nije ponašala kao da je javna ličnost, neka zvezda. Javi se, sama sve obavlja, sasvim je prizemna. Sinu je nedavno slavila 10 rođendan, mališan se radovao pripremama i drugarima. Sladak je i vaspitan, često ga vidim se igra sa komšijskom decom.

Nina Radulović
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:11

Branislav Lečić ulazi u zgradu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track