LJUBA PANTOVIĆ SE SKINULA GOLA: Fitnes instruktorka grudi jedva prekrila i dokazala zbog čega je NAJVRELIJA BAKA! FOTO 18+
Foto: Filip Plavčić

POKAZALA TOP LINIJU

LJUBA PANTOVIĆ SE SKINULA GOLA: Fitnes instruktorka grudi jedva prekrila i dokazala zbog čega je NAJVRELIJA BAKA! FOTO 18+

Stars -

Fitnes instruktorka i bivša rijaliti učesnica Ljuba Pantović važi za jednu od najatraktivnijih baki na javnoj sceni, a sada je dokazala i zbog čega je prati ta "titula".

Pantovićeva je pozirala bez majice i pokazala svoje obline, ali i savršeno izvajanu figuru, a grudi je pokrila rukom. Fotografija na Instagramu odmah je izazvala brojne komplimente na račun Ljubinog tela.

"Kad ustaneš ujutru i proveravaš da li je sve kako treba. Strukić je na mestu", napisala je Ljuba Pantović na Instagramu.

Podsetimo, Ljuba Pantović je poznata bodibilderka, a osim sportske karijere, učestvovala je u rijaliti programima gde je imala sukobe sa ćerkom Aleksandrom Subotić i bivšim mužem Karađorđem, ali su se odnosi sa nasledenicom izgladili posle šoua. Mnogi komentarišu da je Ljuba pomogla Aleksandri da telo dovede do savršenstva.

Ljuba Pantović
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:43

LJUPKA IMA NOVU DRUGARICU: Pevačica otputovala sa RIJALITI ZVEZDOM, a onda usledio snimak VRUĆEG DEKOLTEA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja