KOD MENE DOLAZE SPORTISTI I POLITIČARI, ZA SAT UZIMAM DO 900 €: Pevačica koja se bavi PROSTITUCIJOM šokirala sve uživo u emisiji!
Foto: Pritnscreen

bez pardona

KOD MENE DOLAZE SPORTISTI I POLITIČARI, ZA SAT UZIMAM DO 900 €: Pevačica koja se bavi PROSTITUCIJOM šokirala sve uživo u emisiji!

Stars -

Transrodna pevačica Elektra Elit, koja je javno otkrila da se bavi prostitucijom, ne prestaje da šoikira javnost.

Naime, ona bez pardona iznosi detalje svog posla, a sada je sve ostavila bez teksta kada je progovorila i o cenama seksusalnih usluga.

Elektra Elit
foto: Pritnscreen

- Ja radim u Švajcarskoj, i prostitutke plaćaju porez jer se ne zna koliko su zaradile. Ja sam za uvođenje legalizacije prostitucije u našoj zemlji. Sada nije moguća prostitucija tamo zbog korone, ali tamo mi država 80 odsto mojih prihoda plaća mi kao platu. Kreditiranje su sada dali svakoj prostituciji po 10, 15.000 evra. Ima milion mogućnosti. Gledaju te kao da radiš bilo koji drugi posao. Nije moralno, a svi završe kod prostitutki, to je problem kod nas - pričala je Elektra i dodala:

- Kod mene u Švajcarskoj dolaze sportisti, političari, običan narod... Par poznatih fudbalera je bilo kod mene, ali ne volim da pričam o imenima. Postoji diskrecija, zbog toga ja imam toliko klijenata. Trenutno na Balkanu imamo dosta prostitucije, sve četiri vrste prostitucije. Ženska je najeftinija. Sat je kod mene 400 do 1.000 franaka, odnosno oko 900 evra. Ako je završio za 5 minuta, to je to - rekla je Elektra, koja svoje usluge pruža u Švajcarskoj - rekla je ona u jutarnjem programu na Prvoj.

Ovo je izazvalo burne reakcije na društvenim mrežama, a mnogi korisnici su bili šokirani njenim izjavama. Oni su takođe dodali da osuđuju to što se dozvoljava da ona javno priča o tome.

Elektra Elit
foto: Pritnscreen

Kurir.rs/I.B.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja