DA LI JE POJAVLJIVANJE U TABLOIDIMA USLOV ZA STICANJE POPULARNOSTI? Evo šta kažu gosti Desetke!
Foto: Kurir TV

DA LI JE POJAVLJIVANJE U TABLOIDIMA USLOV ZA STICANJE POPULARNOSTI? Evo šta kažu gosti Desetke!

Stars -

Desetku možete gledati u 16.30 časova na Kurir televiziji.

Svi koji redovno čitaju štampu ili prate domaće portale, primetili su da se na stranicama zabave najčešće piše o nekoliko ličnosti, iz čijeg života svakodnevno “procuri” neka informacija. Slučajno ili namerno.

Kada bismo po žutoj štampi pravili listu poznatih ličnosti, mnogi bi ostali potpuno anonimni, jer svoj privatni život čuvaju za svoja četiri zida. Parovi koji žive bez turbulencija i skandala, obično završavaju samo u porodičnim magazinima, a kada neko pokuša da iskopa nekakav skandal iz njihovog života, završi ispred zatvorenih vrata njihovog doma.

Da li javne ličnosti stiču popularnost svojim delima ili količinom pojavljivanja u vestima sa naslovom “Skandalozno”? Kako nekim javnim ličnostima polazi za rukom da se o njima piše samo kada urade nešto novo i bitno za njihovu karijeru? Da li su javne ličnosti koje vode miran porodični život nezanimljive, jer idiličan život ne podiže čitanost?

Na ova i druga pitanja Daniele Boračeve, u emisiji Desetka, odgovore daju pevačice Nikolina Kovač i Ivana Pavković i novinar Kurira Ivan Ercegovčević.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja