DŽEHVA ULAŽE U BIZNIS: Teodora bi da bude Brena, pravi lutke sa svojim likom! (FOTO)
Foto: Kurir

KREATIVNA

DŽEHVA ULAŽE U BIZNIS: Teodora bi da bude Brena, pravi lutke sa svojim likom! (FOTO)

Stars -

Teodora Džehverović želi da ima slavu poput Lepe Brene, zbog čega planira da uskoro lansira lutku sa svojim likom. Baš poput najpopularnije pevačice iz regiona, mlađa koleginica ima ideju da na tržište izbaci svoj prvi proizvod i da dodatno zarađuje.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Premijera

Poznato je da se Džehverovićka tokom pandemije koronavirusa snašla i pronašla načine da zarađuje i kada ne nastupa, pa osim reklama putem Instagrama, dobija novac i od snimanja rođendanskih čestitki, koje naplaćuje 500 evra. Pored toga, Teodora planira i da pokrene svoj takmičarski muzički šou, ali sa svojom kreativnošću ni tu nije stala.

Ona je nedavno na svom Instagramu objavila sliku igračke koja neodoljivo podseća na nju, kako likom, tako i po načinu oblačenja, zbog čega je dobila ideju i podelila je sa svojim pratiocima.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

- Ko je za da uradim ovakvu lutku?

Kako kaže naš izvor blizak pevačici, ona je već krenula da osmišljava kako bi lutka sa njenim likom tačno izgledala, kojih proporcija bi bila, kakvu šminku i garderobu bi nosila, a čak ima i neke crteže koje je uradila. Ukoliko uspe da nađe sponzora s kojim bi sklopila saradnju, do kraja godine bi lutka s njenim likom mogla da bude na tržištu u Srbiji. Ukoliko se projekat pokaže dobro, izvor kaže da bi onda proširila biznis i na region, najpre Republiku Srpsku, gde ima dosta fanova.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen/Ami G show

Iako se njenim pratiocima dopala ideja i složili su se da treba da svoj lik pretoči u lutku, bilo je i onih koji su osudili ovaj njen potez i optužili je da, "kao i uvek, kopira druge".

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

- Džehva umislila da je Lepa Brena. E j***m te živote - napisao je jedan tviteraš, dok su se mnogi složili s njim.

Teodora Džehverović
foto: Printscreen Instagram

- Prvo kopira Bijonse i druge svetske zvezde i krade im spotove, a sada je prešla i na domaće pevačice. Smisli nešto originalnije.

Međutim, i na Tviteru su se našli oni koji su stali u Teodorinu odbranu, pa su rekli da Brena nije ništa bolja od nje. - Pa i Brena je, baš kao sad Teodora, samo koristila trenutak i slavu. Potpuno isti razlozi, pa ako je Breni bilo dozvoljeno, što ne i njoj? - jedan je od komentara.

Pokušali smo da stupimo u kontakt s Teodorom, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

stampano izdanje 20.04.2021
foto: Kurir

Kurir.rs/ Jelena Stuparušić/ Foto: Kurir

Bonus video:

00:15

TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZAPLESALA SAMO U BRUSU, PA PODIGLA TEMPERATURU! Uvija kukovima, komentari samo pršte! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track