KAKVA TRANSFORMACIJA Latino i bombastična Neda Ukraden zablistala, a onda je ispred kamere uleteo ON i ODUŠEVIO sve! (VIDEO, FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

top

KAKVA TRANSFORMACIJA Latino i bombastična Neda Ukraden zablistala, a onda je ispred kamere uleteo ON i ODUŠEVIO sve! (VIDEO, FOTO)

Stars -

Pevačica Neda Ukraden odlučila je da napravi potpunu transformaciju. Neda je za samo jedan dan postala latino zavodnica i promenila imidž koji godinama neguje.

Pevačica je svoju prepoznatljivu frizuru promenila za potrebe snimanja. Neda je pametno iskoristila vreme tokom pandemije, tako što se bacila na nove poslovne poduhvate.

Ukradenova je snimila čak tri spota, a svaki je pratila nova video priča. Ekipa je satima vredno snimala na beogradskom Sajmu, a numeru "Jednom kada ovo prođe", pratila je i posebna scenografija.

Naša ekipa imala je priliku da zaviri na set i uverimo se kako pevačica izgleda sa dugom i kovrdžavom kosom. U numeri "Muchas gracias", Neda zavodljivo njiše kukovima, pod rediteljskom palicom Dejana Milićevića.

Ipak, taman kada je ekipa dobila pauzu za odmor između snimanja, na scenu je, sa cvećem u rukama, ušao Nedin unuk Dule, koji je i sam otplesao koreografiju.

Sve ovo izmamilo je osmeh na lice poznatoj pevačici, a kako je izgledalo, možete pogledati u videu:

Kurir.rs/A.C.

BONUS VIDEO:

00:51

MAJKA I BRAT SU MI SE PRIVIĐALI, NISAM SMELA DA SPAVAM U PORODIČNOJ KUĆI! Lepa Lukić otkrila strahove, evo kako ih se oslobodila

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track