VODITELJKU SU DEVEDESETIH OBOŽAVALI MUŠKARCI, PA JE NESTALA IZ JAVNOG SVETA: Irina Kruška sad izgleda totalno drugačije! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

BILA JE BOMBA

VODITELJKU SU DEVEDESETIH OBOŽAVALI MUŠKARCI, PA JE NESTALA IZ JAVNOG SVETA: Irina Kruška sad izgleda totalno drugačije! (FOTO)

Stars -

Voditeljku Irinu Krušku sigurno pamtite i po njenim tok-šouima i po muzičkim i sportskim emisijama koje je nekoliko godina vodila na našim najpoznatijim televizijama.

Jedno vreme nije silazila s malih ekrana, promenila je pet televizijskih kuća, ali poslednjih godina kao da je u zemlju propala.

Irina Kruška
foto: Printscreen/Youtube

"Tu sam i radim. Nikud nisam odlazila, nisam pravila pauzu. Radim na TV, ali za satelitski program, pa me verovatno zato ne viđate. Već pet godina radim emisiju, koja je sastavljena od nekoliko priloga. Pratimo zanimljive događaje i ljude, od Đokovića, preko pevača, do raznih revija i predstava. Evo, baš mi je danas prvi radni dan. Bila sam na odmoru celo leto. Malo u Crnoj Gori, malo u Dubrovniku, baš sam se lepo provela", rekla je Irina pre par godina.

Danas radi na RTS dve emisije. Ono što je svima zapalo za oko jeste Irinina transformacija zbog koje je retko ko danas prepozna.

Kurir.rs/Alo/Puls

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track