PEVAO JE DAJ MI VINA DA SE NAPIJEM, A PREMINUO OD ALKOHOLA Nakon raspada grupe predao se poroku, a njegova smrt potresla je REGION
Foto: Printscreen/Youtube

TUGA NE JENJAVA

PEVAO JE DAJ MI VINA DA SE NAPIJEM, A PREMINUO OD ALKOHOLA Nakon raspada grupe predao se poroku, a njegova smrt potresla je REGION

Stars -

Pevač Karlo Jurčević bio je zvezda devedesetih, a proslavila ga je pesma "Daj mi vina da se napijem" koju je snimio sa grupom "Dar mar".

Nakon raspada grupe, ovaj splitski pevač započeo je solo karijeru, ali je ubrzo napustio scenu zbog smrti i majke i sestrinih zdravstvenih problema.

Pevač je, kako se tada navodilo, preminuo od citroze jetre.

Vest o njegovoj smrti tada je potvrdila i njegova prijateljica, voditeljka i pevačica Đana Apostolski.

"U šoku sam ceo dan. Bio je dobar čovek i veliki talenat, ali otišao je pogrešnim putem. Nije uspeo u onome što je hteo. Sve vreme bio je sam, a pre dve godine umrla mu je sestra. Zatvorio se u sebe i odao se alkoholu. Sad mi je žao što sam mu se retko javljala. On bi uvek nazvao i pitao kako sam, kako su svi, a danas svi tako užurbano živimo, uvek bih rekla da ću mu se javiti. I sad mu se više nikad nećemo moći javiti", ispričala je ona tada kroz suze za "100posto.hr".

Karlo Jurčević
foto: Facebook screenshot

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

03:06

TRBUŠNA PLESAČICA UVIJALA KUKOVIMA, A ONDA SU SE NA BINI POJAVILI DERVIŠI! Pokazali umeće i zapalili Egipat tradicionalnim PLESOM!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja