01:54

ceca

PRELEPA

CECA DOŠLA NA VAKCINISANJE FUL SREĐENA! Prošetala u elegantnom izdanju, ni štikle nisu IZOSTALE: A jedan detalj je sve ODUŠEVIO!

Stars -

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović se danas vakcinisala kineskom vakcinom, a na vakcinaciju je došla u elegantnoj kombinacji, doterana i na štiklama.

Ceca je došla u elegantnoj kombinaciji, na sebi je imala crne pantalone, belu majicu i preko je imala crnu maramu koju je prebacila preko ruku.

Svetlana Ražnatović Ceca
foto: Nemanja Nikolić

S obzirom na to da se koncerti ne održavaju zbog pandemije koronavirusa, Ceca ističe da nije imala prilike da obuje štikle, ali da se za ovaj događaj doterala jer je znala da će je novinari sačekati.

"Dugo nisam stala na štikle, a kada ne pevam više praktikujem da sam u ravnoj obući. Danas sam se doterala zbog vas, znala sam da ćete biti ovde. Kod mene sve cveta, cveta i ljubav. Nije me promenila uloga bake, samo smo dobili novu bebu koju najviše volimo. U ovoj koroni Željko je bio tu i potpuno me revitalizovao", rekla je Ceca u emisiji "Re(d)akcija" na Kurir televiziji.

1 / 11 Foto: Nemanja Nikolić

Svi su primertili masku koju je nosila, a na njoj je pisalo:

"Mala je ko kamen", to su stihovi iz pesme njene ćerke.

Svetlana Ražnatović Ceca
foto: Kurir TV

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:14

DARKO LAZIĆ PAO U SEVDAH! Priče o vezama sa MAFIJOM mu ne kvare raspoloženje, uživa na GALA SLAVLJU i to bez Marine (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track