IMA MILIONE, A IZNENAĐUJE JE SITNICAMA! Sofija Milošević se pohvalila poklonom koji je dobila od verenika: Nije krila ODUŠEVLJENJE
Foto: Damir Dervišagić

BAŠ LEPO

IMA MILIONE, A IZNENAĐUJE JE SITNICAMA! Sofija Milošević se pohvalila poklonom koji je dobila od verenika: Nije krila ODUŠEVLJENJE

Stars -

Manekenka Sofija Milošević i fudbaler Luka Jović već duže vreme uživaju u ljubavi, a sada se Sofija pohvalila poklonom koji je dobila od njega.

Naime, oni su nedavno postali roditelji malom Alekseju, a jedno drugo često iznenade sitnicama, pa je tako bilo i ovog puta. Manekenka je pokazala kako ju je verenik Luka sada iznenadio.

Naime, u pitanju je ogroman buket cveća koji je Sofija dobila, a koji je veliki skoro koliko je i ona visoka. Još jednom je Luka pokazao koliko voli svoju dragu, a očigledno je da im ljubavi ne manjka.

Sofija Milošević
foto: Printscreen

Lepa manekenka neretko ističe da svog sina doji, te je sada jedan post posvetila upravo toj temi. Ona je objavila fotografiju, odevena u ležernoj trenerci, dok je sedela i dojila sina Alekseja.

"Dojenje je toliko važno. Koliko god je važno za bebu, toliko je važno i za mamu. Dok vaše dete dobija jak imunološki sistem, dojenje proizvodi prirodno umirujuće hormone poput oksitocina i prolaktina koji podstiču smanjenje stresa. Zaista sam zahvalna što mogu da dojim svoju bebu već 7 meseci", napisala je Sofija na Instagramu.

Podsetimo, Sofija je nedavno otkrila da nema dadilju, te da o bebi sama brine.

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:08

KAO DA NIJE RAĐALA: Tamara Đurić se snimala tokom masaže, pokazala ZANOSNO TELO U IZAZOVNOM VEŠU i ZAPALILA mreže! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja