DARKO LAZIĆ UPAO U KUĆU MARININIH RODITELJA! Drao se i psovao nju i njenu majku, pa besan izleteo
Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

NOVA DRAMA

DARKO LAZIĆ UPAO U KUĆU MARININIH RODITELJA! Drao se i psovao nju i njenu majku, pa besan izleteo

Stars -

Prema priči stanovnika Pećinaca, gde žive Gagići, Lazić je pre nekoliko dana došao u njihov dom i tada je nastala žučna svađa između njega i verenice, a umešala se i tašta

Pre neku noć u domu porodice Gagić u Pećincima dogodila se prava drama kada je Darko Lazić banuo i počeo da se svađa sa verenicom Marinom i njenom majkom, saznaje Kurir.

Marina Gagić
foto: Ata Image

Tom prilikom, kako kaže naš izvor, došlo je do ozbiljnog verbalnog okršaja između doskorašnjeg para, kada se umešala i pevačeva tašta u nameri da zaštiti svoju ćerku. Darko je tada počeo da psuje i da viče na njih dve, nakon čega je besno napustio kuću Gagića, ali je nastavio da zove Marinu i da je ubeđuje da se pomire. Ona, navodno, nema nameru da pređe preko ovoga jer nije prvi put da njih dvoje imaju probleme koji se završavaju svađama i prepirkama. Kako nam je objasnio naš sagovornik, glavni razlog za sukobe između njih dvoje jeste Darkovo ponašanje, odnosno to što je često odsutan od kuće i ne javlja se svojoj verenici po nekoliko dana.

Marina Gagić
foto: Kurir

Kurir je juče bio u Pećincima, gde žive Marinini roditelji, a kod kojih se ona vratila nakon što je napustila pevača, i na licu mesta smo čuli potvrdu da se dogodio skandal pre nekoliko dana u porodici Gagić.

Marina Gagić
foto: Kurir

- Čuo sam neku galamu pre nekoliko večeri iz njihove kuće. Darko je vozio pijan noćima, iako, koliko znam ima zabranu da vozi auto. Svi po selu pričaju da Marina neće da se pomiri sa Darkom, da je definitivno završila s njim. Koliko znam, ona je kod njenih roditelja već dva meseca - rekao nam je jedan od komšija Gagića, a sličnu priču čuli smo od još jedne meštanke Pećinaca koja poznaje Marininu porodicu.

- Pričaju svi da je bio skandal. Da je Darko došao besan i da se drao, psovao je i Marinu i njenu majku. Inače se priča po Pećincima da je i ranij eznao da vređa taštu.

Posetili smo i dom Gagića odakle je izašla Marina, vidno ispijena, utučena i neraspoložena. Sela je u auto i krenula ka centru. Kupila je korpu za jaja, jer priprema Uskrs, a potom je otišla do prodavnice.

- Molim vas, ostavite me ne miru, ja nisam javna ličnost - rekla nam je kada smo joj prišli nakon čega se uputila ka roditeljskoj kući, a mi smo otišli do Brestača da pronađemo Darka, ali su nam njegove komšije rekle da ga danima nema u selu.

Naša ekipa je i dan ranije bila u Brestaču i Pećincima. Kako su nam rekli Marinini poznanici, ona je već duže patila zbog narušenih odnosa sa Darkom i zato je odlučila da se raziđu jer više nije mogla da trpi žestoke svađe, ali i sve učestalije priče da je povezan s klanom Velje Nevolje.

U Darkovom komšiluku čuli smo da Marinu nisu dugo videli, ali su nam rekli da su i oni čuli da je tokom jedne svađe Darko pucao u televizor, o čemu je Kurir juče pisao, i da su tada oboje bili pijani.

Pokušali smo da razgovaramo s pevačem ili njegovom porodicom, ali iako je kapija bila otvorena, niko nije odgovarao na naše kucanje. nam je on.

Zaštitnik

Brat pokušao da sakrije Marinu

Pre nego što je Marina juče izašla iz kuće, ekipa Kurira pričala je s njenim bratom, koji nam je tvrdio da njegova sestra nije tu.

- Nije Marina tu, nemam šta drugo da vam kažem - poručio

Darkov stric za Kurir

Svađali su se i ranije, nadam se da će se pomiriti

l Prvog dana našeg boravka u Brestaču razgovarali smo sa čovekom koji nam je rekao da je Darkov stric. On tvrdi da je svađa između Lazića i Marine bilo i pre.

- Svađali su se oni i ranije, nije ovo ništa novo. Nadam se da će se pomiriti i da će se ona vratiti. Šta će tamo u Pećincima pored ovog dvorca u Brestaču - kazao je on.

štampano izdanje 30.4.2021.
foto: Kurir

OBELEŽITE USKRS UZ KURIR! SUTRA POKLONJAMO IKONU ISUSA HRISTA SA ZLATOTISKOM I MOLITVOM I DODATAK TV EKRAN

Srpska pravoslavna crkva i svi njeni vernici u nedelju, 2. maja, obeležavaju Uskrs, najveći hrišćanski praznik. Tradicionalno, uoči Uskrsa, KURIR DARUJE SVOJE ČITAOCE VREDNIM POKLONIMA.

Sutra ćete uz dnevne novine Kurir dobiti na poklon IKONU ISUSA HRISTA SA ZLATOTISKOM I MOLITVOM. Na prednjoj strani nalazi se lik Gospoda Isusa Hrista u zlatotisku, a na zadnjoj strani molitva Tropar Vaskrsenju, glas 5.

Kao drugi poklon dobićete dodatak TV Ekran.

kurir, poklon
foto: Promo

Kurir.rs/A.P. Foto: Damir Dervišagić, Marina Lopičić

Bonus video:

00:14

DARKO LAZIĆ PAO U SEVDAH! Priče o vezama sa MAFIJOM mu ne kvare raspoloženje, uživa na GALA SLAVLJU i to bez Marine (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track