NE VERUJEM DA JE TO OPET URADILA! Teodoru Džehverović ISPROZIVALI zbog fotke sa dečkom Ninom u kolima! NJU KOPIRA U SVEMU (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

fanovi zabrinuti

NE VERUJEM DA JE TO OPET URADILA! Teodoru Džehverović ISPROZIVALI zbog fotke sa dečkom Ninom u kolima! NJU KOPIRA U SVEMU (FOTO)

Stars -

Pevačica Teodora Džehverović u novembru prošle godine izazvali ja opšti haos na društvenim mrežama, kada je u provokativnom donjem vešu pozirala na salašu, gde je hranila patke.

Tviteraši su je ubrzo raskrinkali i obelodanili da je ideju ukrala od ukrajinske manekenke Ane Pergibenko, zbog čega je naišla na brojne negativne komentare, a sada je ponovo uradila istu stvar.

Teodora je, naime, napravila selfi na suvozačevom mestu, tik pored dečka vozača, u automobilu sa panorama krovom - isto kao i inostrana TV zvezda.

Zauzela je istu pozu, nosila je iste naočare za sunce.

Zbog ovog poteza mlade pevačice ponovo su krenule kritike na društvenim mrežama: "Zar je moguće da je ponovo iskopirala nekog?", "hahahah, pa ovo je sad zabrinjavajuće", "ja ne verujem da je ovo uradila", "pa budi malo svoja"...

kurir.rs

Bonus video:

00:15

TEODORA DŽEHVEROVIĆ ZAPLESALA SAMO U BRUSU, PA PODIGLA TEMPERATURU! Uvija kukovima, komentari samo pršte! VIDEO

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track