RASPOŠTOLJILA SE ZA SVE PARE! Prodala kuću Đokovićima za 2,9 MILIONA €, pa je sad lako valjati se po Kalemegdanu i podići suknju
Foto: Pritnscreen

uživa

RASPOŠTOLJILA SE ZA SVE PARE! Prodala kuću Đokovićima za 2,9 MILIONA €, pa je sad lako valjati se po Kalemegdanu i podići suknju

Stars -

Dizajnerka nameštaja Elena Karaman Karić iskoristila je sunčan dan da prošeta sa sinom po Beogradu, te su posetili Kalemegdan, a jednom fotografijom izazvala je posebnu pažnju.

Elena je, naime, pokazala koliko je uživala u šetnji Kalemegdanom, ali je u jednom momentu odlučila i da prilegne na travu i užva u prirodi oko nje.

Ona je bila u beloj lepršavoj haljini koju je podigla, te pokazala svoje noge.

Elena očigledno nije marila za prolaznike, te je sebi dala oduška u prirodi i sve vreme uživala u sunčanju.

Elena Karić
foto: Printscreen/Instagram

Inače, nedavno se pisalo da je dizajnerka nameštaja odlučila da izvadi silikone iz grudi i usana, a za to će, izdvojiti ogromnu 5.000 evra.

Podsetimo, Elena i njen bivši Jugoslav rasprodali su svoju imovinu, a plac na Kosmaju sa ogromnom vilom za 2,9 miliona evra kupio je najbolji svetski teniser Novak Đoković. Oni su, takođe, prodali i restoran u centru Beograda, a dizajnerka je nedavno pazarila novo imanje. Dok je živela na imanju na Kosmaju koje je sad u vlasiništvu Đokovića, dizajnerka nameštaja često je obavljala različite spiritualne rituale i obrede, u cilju slave moći vatre, vode, zemlje i vazduha. Tako je, između ostalog, pokazala kako izgleda “Lithu”, paganski obred starih Kelta, ceremonija kojom se slavi moć sunca, ali i poručila da sve žene treba da sakupljaju svoju menstruaciju.

Elena Karić
foto: Printscreen/Instagram

kurir.rs

Bonus video:

00:15

NAKON RAZVODA, SPREMA NEŠTO VELIKO! Elena Karić šeta po oranici na Kosmaju, nasred zemljišta nacrtan veliki krug, POKAZALA SVE!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track