PUNA KORPA OFARBANIH JAJA, A SVI GLEDAJU U NJEN NIKAD DUBLJI DEKOLTE: Kija Kockar pozirala na terasi, bujne grudi u PRVOM PLANU!
Foto: Kurir

VRELO

PUNA KORPA OFARBANIH JAJA, A SVI GLEDAJU U NJEN NIKAD DUBLJI DEKOLTE: Kija Kockar pozirala na terasi, bujne grudi u PRVOM PLANU!

Stars -

Pevačica Kristina Kija Kockar je na svom Instagram profilu objavila fotografiju i pokazala kako je ofarbala jaja za Uskrs.

Naime, fotka je pokranula buru komentara, a svi su primetili njen duboki deekolte.

Naime, Kija je pozirala u beloj haljini, a dekolteu se nije nazirao kraj. Ona je u rukama držala žutu korpu sa srebrnim i crvenim jajima, a komentari na fotografiju su se nizali.

Muzičari su godinu dana bez posla, a Kija je otkrila kako to podnosi.

"Ne nastupam. Uvek sam bila pametna sa novcem, imala sam ušteđevinu i ranije, za crne dane, nikad se ne zna šta se može desiti. Uvek sam skupljala. Pevači su kreativni, pa su našli i da glume, reklamiraju, budu vlogeri, tiktokeri, neki su otvorili privatni biznis. Novac ne trošim na gluposti i sebe sam obezbedila i pre svega ovoga. Nadam se da ćemo što pre izaći iz krize. Nikad nisam kukala, imam celu porodicu koju izdržavam, moja sestra od tetke radi za 15.000 dinara. Iskreno, meni treba otprilike samo za sebe da preživim, ništa ne kupujem, sa hranom, gorivom i obavezama, treba mi 300 evra. 500 još i da kupim neke majice", rekla je Kija u Pulsu Srbije.

Kija Kockar
foto: Kurir

Kurir.rs/M.M.

BONUS VIDEO:

00:29

DOK ČEKA DA SE VIDI SA SINOVIMA: Tanja Savić šetka po šumi, bere KOPRIVE, a onda je VRISNULA iz sveg glasa (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track