DOMOVI VERNIKA SA ESTRADE PUNI IKONA: Jedna pevačica imala je BURNU prošlost i priznala da je spas našla u BOGU! (FOTO)
Foto: Profimedia, Kurir

PRONAŠLE MIR

DOMOVI VERNIKA SA ESTRADE PUNI IKONA: Jedna pevačica imala je BURNU prošlost i priznala da je spas našla u BOGU! (FOTO)

Stars -

Pojedine domaće javne ličnosti izuzetno poštuju veru i običaje, te su njihovi domovi puni ikona.

Pevačica Seka Aleksić često ističe da je našla mir kada se okrenula veri. Ona sa mužem Veljkom Piljikićem i sinovima Jakovom i Jovanom živi u luksuznom domu u Staroj Pazovi, a svaki kutak njene kuće sa posebnom pažnjom je uređen.

Tako je Seka jedan zid namenila tome da na njemu budu samo ikone. Tu se nalazi ikona Bogorodice i Isusa Hrista, replika Belog anđela, Jovan Krstitelj... Pevačica mnogo voli da boravi u ovom kutku, gde katkad i čita duhovnu literaturu, a jednom prilikom je rekla da joj je omiljena knjiga "Kakve su ti misli takav ti je život" od oca Tadeja.

Diva Svetlana Ceca Ražnatović veliki je vernik. Tome u prilog govori i činjenica da ona svaki post posti, a kasnije se pričesti. U domu Ražnatovića krsna slava Sveti Nikola se slavi po starim srpskim običajima, a Ceca ima i svog duhovnika, dok se u njenom domu isto tako mogu videti ikone.

Ceca Ražnatović
foto: Printskrin/Instagram

Pevačica Vesna Zmijanac našla je svoju oazu mira na Bukulji, gde, kako su ranije pisali mediji, čita Bibliju. Vesnin život bio je buran, ona je napisala i svoju autobiografiju, gde su se našli razni zanimljivi detalji iz njene prošlosti, ali od kako se nastanila na Bukulji, čini se da je prošlost ostavila iza sebe. Unutar njene velelepne kuće stoji i kamin, na kojem su poređane ikone, te i to govori koliko se pevačica posvetila veri i Bogu.

Vesna Zmijanac
foto: Printscreen/Ami G

Pevačica Vesna Rivas ima svoj astrocentar, što je ne sprečava da na svakom koraku pominje koliki je vernik. Ona je čak jednom prilikom ispričala da je krstila i svoje kučiće.

I u domu Lidije Vukićević nalaze se brojne ikone, a kako je poznato, svakog Uskrsa ona se potrudi da svoj dom uredi kao u bajci.

02:26

IKONE, OFARBANA JAJA, ZEČEVI I UKRASI! LIDIJIN DOM SREĐEN ZA USKRS KAO U BAJCI: Ius je vaskrsao i omogućio svima NOVI ŽIVOT!

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:12

naslov: DRAGANA MIRKOVIĆ SLAVI USKRS U DVORCU: Od dekoracije zastaje dah!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track