ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Miki se zadužio zbog sina kockara, a Prva zapretila Mladoj sabotažom u poslu!

trač

ABRONOŠA VAM OTKRIVA: Miki se zadužio zbog sina kockara, a Prva zapretila Mladoj sabotažom u poslu!

Stars -

Dragi moji, puno toga se izdešavalo prethodnih dana, pa odmah da počnem sa otkrivanjem trečeva koje najviše volite.

Da krenemo od Mlade koja je pre nekoliko nedelja napravila skandal u medijima kad se bahato ponašala, zbog čega je morala da interveniše Prva. Odmah je zvala telefonom i očitala joj bukvicu, a moji izvori kažu da scena nije bila nimalo prijatna. Prva je Mladoj siktala u slušalicu kako je ona decenijama gradila brend i da neće dozvoliti nikome, a pogotovo ne njoj, da joj ruši imidž u javnosti. Zapretila joj je sabotažom u poslu, a Mladoj bi to značilo smrt njene karijere, pa je morala da se povuče i primiri.

Abronoša, Sms Preljubnice
foto: Kurir štampano

Mučeni Miki opet ima problema sa naslednikom koji sve je skoro celu imovinu prokockao i dao na drogu. Pred praznike je roditeljima zadao ozbiljnu glavobolju jer su opasni ljudi od Miki tražili da isplati dug svog sina koji je iznosio blizu deset hiljada evra, a kako ovaj nije imao toliko novca, morao je da pozajmi pare. Čula sam da i Miki uzeo keš pod kamatu jer nema posla i mora da se snalazi kako zna i ume.

Ni u životu Antilope ne cvetaju ružu. Otkako se razvela od supruga između njih dvoje neprestano sevaju varnice, najviše zbog toga što ona i dalje misli da će bivši da joj služi kao bankomat, a on se konačno osvestio i ne da joj ni dinar od onog što je potrebno za decu. Međutim, Antilopa ima velike apetite i ne zadovoljava se time, pa zato i juri imućne sredovečne muškarce s kojima bude nekoliko meseci u šemi dok je ne prozreju. Odavno ona ne živi od primarne profesije niti je to zanima. Javni posao koristi isključivo u svrhe da nahvata nekog bogatog koji se pali na poznate dame.

Pitate se zašto se Dana povukla iz okršaja sa Crnom? E pa, čim je Crna otvorila usta i izustila da će izneti prljav veš o Dani, ova je morala da reaguje i da spusti prašinu koju je sama podigla. Zvala je nekadašnju drugaricu i izvinjavala se, molila je da ne priča javno o tome kako je varala muža svako veče s drugim muškarcem, dok je on čekao u kolima strpljivo, znajući šta ona radi. Bila bi to neviđena bruka za Danu koja se sad prodaje za visokomoralnu ženu, a nekad je bila sve samo ne takva.

Čula sam da je Don ozbiljno zaratio sa jednim opasnim moćnikom, ali o tome neću dok ne bude sigurna o čemu se zaista radi. Toliko od mene za danas.

Stars Naslovna
foto: kurir

Kurir.rs

Bonus video:

00:14

LUNA SAMO ŠTO SE NE PORODI, A ĐUSKA SA STOMAKOM DO ZUBA! Đoganijeva pokazala kako sada izgleda, novim snimkom oduševila fanove!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track