POZNATI ČESTITALI KURIRU 18. ROĐENDAN: Srećno vam punoletstvo! Želimo vam mnogo dobrih priča o kojima niko drugi ne sme da PRIČA!
Foto: Damir Dervišagić

PLJUŠTE ČESTITKE

POZNATI ČESTITALI KURIRU 18. ROĐENDAN: Srećno vam punoletstvo! Želimo vam mnogo dobrih priča o kojima niko drugi ne sme da PRIČA!

Stars -

Najuticajniji dnevni list Kurir na Đurđevdan slavi punoletstvo, a javne ličnosti čestitale su 18. rođendan i poželele da dugo budemo prvi u izveštavanju o bitnim temama.

Poznati harmonikaš Mirko Kodić otkrio je da redovno čita Kurir i da mu je to najdraži dnevni list.

"Želim da čestitam 18. rođendan mom najdražem listu Kurir, da poželim dobru prodaju, dobre vesti, pozdravljam sve urednike, novinare, reportere. Ja nisam pevač, samo sam harmonikaš, odsviraću jednu pesmu", rekao je Mirko i otpevao i odsvirao pesmu.

01:27

Mirko Kodić čestitao punoletstvo Kuriru

"Drugari, želim vam da trajete mnogo godina i da i dalje budete najčitaniji", poručila je pevačica Jelena Kostov.

00:10

Jelena Kostov čestita punoletstvo Kuriru

"Draga redakcijo Kurira, srećno vam punolestvo! Želim vam mnogo uspeha, mnogo dobrih priča o kojima niko drugi ne sme ili ne ume da priča. Sad ovako punoletni i zreli idite u nove pobede", kaže nam Jovana Joksimović.

00:23

Jovana Joksimović čestitala punoletstvo Kuriru

"Od srca vam želim srećno punoletstvo i to na ovaj divan dan, jedan od najlepših hrišćanskih praznika-Đurđevdan. U duhu običaja, a i ovog čudnog vremena, želim vam puno poslovnih uspeha, saradnji, tiraža, klikova, šerova, velikih naslova i priča, bar još ovoliko rođendana, a najviše od svega - dobrih vesti. Srećno!", poručila je Snežana Đurišić.

Snežana Đurišić
foto: Kurir Televizija

Naš najpoznatiji violinista Stefan Milenković ima dugogodišnju saradnju s Kurirom.

"Prošlo je toliko godina i konačno ste punoletni! Srećan rođendan, znamo se puno, puno godina i želim da postojite barem još 180 godina. Baš pred rođendan Kurira supruga i ja smo proslavili i prvi rođendan našeg sina", rekao je Milenković.

Bonus video:

00:27

Poznati čestitaju rođendan Kuriru!

Milica Pavlović, s kojom Kurir sarađuje od prvog dana njenog pojavljivanja na estradi, za naš list imala je brojne praznične editorijale. Zajedno smo prošli i njeno takmičenje u "Zvezdama Granda", a ispratili smo i sve bitne događaje u njenom životu. Bilo je i onih koji nisu lepi, ali, kao profesionalac, Milica je i o njima govorila za naš list. Ona nam je poželela sve najlepše za naše punoletstvo:

"Srećan rođendan Kuriru. Ljubi vas puno Milica Pavlović."

Milica Pavlović
foto: Nemanja Nikolić

Pevačica Mira Škorić otpevala je rođendansku pesmicu povodom 18. godina Kurira.

"Danas nam je divan dan, divan dan, našem Kuriru rođendan! Želim vam još puno uspeha, puno sreće, i dalje da budete najčitaniji i najbolji. Ljubi vas i voli vaša Mira Škorić", rekla je Mira u video poruci.

Bonus video:

00:19

Rođendanska čestitka Mira Škorić

Kurir.rs

Bonus video:

02:57

Dejan Tomašević o svom odrastanju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track