PORODICA BASTALEC U INĐIJI VEĆ 25 GODINA IMA ZOO-PARK GDE SE ULAZ NE PLAĆA: Posetila ga je i Seka Aleksić sa sinom
Foto: Printskrin Kurir TV, Kurir

u poseti kod nedeljnih pobednika

PORODICA BASTALEC U INĐIJI VEĆ 25 GODINA IMA ZOO-PARK GDE SE ULAZ NE PLAĆA: Posetila ga je i Seka Aleksić sa sinom

Stars -

Pre nego što smo posetili porodični dom Nenada, Sanele i Ljubice Bastalec, ovi simpatični i ljubazni Vojvođani odveli su nas na jedno posebno i specifično mesto u Inđiji - u nadaleko čuveni zoo-park "Koki". A u njemu nema šta nema - od zečeva, konja, lama, majmuna, pitona, pa do glavne atrakcije - tibetanskog medveda Gorana.

Majke i snajke
foto: Printskrin Kurir TV, Kurir

Njihov zoo-park postoji već nekoliko decenija. Ulaz u njega je besplatan i funkcioniše po principu donacija - na ulazu u park, postoji posebno određeno mesto gde ljudi dobre volje i ljubitelji životinja, mogu ostaviti svoj novčani prilog ili neku voćku i hleb, kojim se životinje svakodnevno hrane.

- "Koki" postoji punih 25 godina na ovoj lokaciji u Inđiji. Na lokaciji gde se danas nalazi park, tada je bila jedna divlja deponija, koju je moj teča Slavko sa svojih deset prstiju, samofinansirajući napravio. Mi nismo zoo-vrt, mi smo zoo-park, jer u njemu težimo da sve bude prirodno - ispričao nam je na početku Nenad.

Majke i snajke
foto: Printskrin Kurir TV, Kurir

Nenad nam je ispričao kako se u njihovom parku našao i petnaestogodišnji medved.

- Mede smo nabavili još u vreme pokojnog direktora Zoo-vrta Luke Bojovića. Na njegovo insistiranje smo ih prihvatili, iako smo već imali naše mrke medvede. Uzeli smo tada dva medveda, koji su tada bili mečići. Oni nisu imali gde sa njima, pa su došli kod nas. Jednog medveda Uroša smo im nedavno vratili, a kod nas je ostao naš ljubimac Goran - dodao je Nenad.

Majke i snajke
foto: Printskrin Kurir TV, Kurir

Svekrva Ljubica nije znala da ju je Sanela prijavila za učešće u "Majkama i snajkama".

majke i snajke
foto: Kurir televizija

- Moja snaja nas je prijavila, bez mog znanja. Bila sam se pobunila i rekla sam joj da ja neću ići i da to nije za mene. Sin i ona su bili uporni, pa sam na kraju prihvatila. Imala sam veliku tremu. Moram reći da su Seka i Raša prema nama bili divni. Stekla sam jedno novo i prijatno iskustvo i druženje - priznaje Ljubica.

Koliko je ova porodica humana, pokazuje i to što su odlučili da svoju dnevnu nagradu od 10.000 dinara doniraju za lečenje svoje sugrađanke male Teodore Kerešević od teške bolesti.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Sjajno se provela

majke i snajke
foto: Kurir televizija

I Seka posetila zoo-park

Voditeljka takmičenja Seka Aleksić imala je priliku da poseti zoo-park i kako naglašava porodica Bastalec, nije krila svoje oduševljenje.

- Seka je već bila u našem zoo-parku pre sedam godina, tada nije ni znala ko smo mi. Bila je i sa svojim sinom Jovanom, to nam je posle i u emisiji rekla, da joj je bilo jako lepo. Tada park nije imao ovako puno životinja kao što ima sada, ali nam je Seka obećala da će doći ponovo i sa Rašom, a ona svako svoje obećanje ispuni. Oni su surovi profesionalci, svaka im čast - otkrili su oni.

majke i snajke
foto: Kurir televizija

Kurir.rs/A.P.

Bonus video:

00:08

Seka i Raša igraju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track