Najnovije vesti

KOMŠIJE VESNE I ĐOLETA OTKRIVAJU KAKO ŽIVE ĐOGANIJEVI: Imaju OGROMAN stan, on uvek vozi decu, a pevačicu SPOPADAJU na ulici!
Foto: Damir Dervišagić

SVI DETALJI

KOMŠIJE VESNE I ĐOLETA OTKRIVAJU KAKO ŽIVE ĐOGANIJEVI: Imaju OGROMAN stan, on uvek vozi decu, a pevačicu SPOPADAJU na ulici!

Stars

Susedi kažu da bračni par Vesna i Đole Đogani poput tinejdžera razmenjuje nežnosti na ulici, bez obzira na prolaznike.

Naime, poznati par živi u elitnom naselju, a sada je u centru skandala zbog prevare. Komšinica iz zgrade otkrila je da često na ulici razmenjuju nežnosti i da je interesantno da posle toliko godina jedno drugome ne mogu da odole, zbog čega je iznenađena pričama o prevari.

"U šoku sam šta se saznalo. Neverovatno je koliko između njih postoji i dalje velika ljubav, makar je tako delovalo. Stalno razmenjuju nežnosti na ulici. Ljubazno se jave, uvek su nasmejani. Niko ne bi pomislio da je on vara", poručuje komšinica iz zgrade, dok jedna od mlađih stanovnica naselja tvrdi kako se Vesna svakodnevno snima za društvenu mrežu TikTok.

Đole Đogani
foto: Ata Images

"Viđamo je po ulici kako se snima za Tiktok. Deca je spopadaju da snimi koji video i sa njima, jer je veoma popularna među mlađom publikom koja sve to prati. Razigrana je, vesela i zanimljivo je to što joj nikada ne pada teško kada treba video da ponovi nekoliko puta za Tiktok, jer očigledano želi da sve ispadne kako treba", smatra devojka na čije se reči nadovezuje i slučajni prolaznik koji živi nekoliko zgrada od njihove. Oboje su iznenađeni pričama o prevari.

"Ne viđam ih stalno, ali kad god sam ih video išli su zajedno. Znam da je Đole zadužen da odveze i dovede decu sa raznih aktivnosti koje pohađaju u toku dana. Vozi odličan auto, ali tako i treba. Verujte mi da ni kvadrat u ovom naselju ne košta malo. Minimum je potrebno 2.500 evra da se iskešira. Još koliko sam načuo, njihov stan je ogroman. Uštedeli su novac u vreme krize, samim tim mogu da se pohvale luskuznim životom. Dok mnogi grcaju u dugovima, njih dvoje žive pristojnim životom", zaključuje stanovnik popularnog naselja.

Đole Đogani
foto: Ata Images

Komšinica iz iste zgrade napominje kako joj Đole uvek otvori vrata kada primeti da nosi dosta stvari u rukama:

"Poprilično je ljubazan i uvek otvori ulazna vrata kada primeti da su mi ruke pune. Ne mogu da shvatim ovo što se piše. Ponekad pozove i lift kako se ne bih mučila."

Komšija iz istog ulaza napominje kako nije viđao nikoga od porodice Đogani da dolazi kod njih u stan.

"Gagi, Luna, Anabela, niko nije bio od kada su se doselili ovde. Možda oni idu kod njih? Nisam ih sretao, što ne znači da neću u budućnosti", kaže komšija.

Vesna Đogani, Đole Đogani, Đogani
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/K.Đ/Blic

Bonus video:

Vesna i Đole Đogani čestitali punoletstvo Kuriru
01:22

Vesna i Đole Đogani čestitali punoletstvo Kuriru

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja