01:41

LUNA I MARKO BROJE SITNO! Dok se spremaju za NAJLEPŠU ulogu, Miljković ŽESTOKO OSUDIO događaje u rijalitiju: To je BLJUVOTINA!

KURIR TELEVIZIJA

LUNA I MARKO BROJE SITNO! Dok se spremaju za NAJLEPŠU ulogu, Miljković ŽESTOKO OSUDIO dešavanja u rijalitiju: To je BLJUVOTINA!

Stars -

Jedan od najpoznatijih rijaliti parova Luna Đogani i Marko Miljković uveliko se pripremaju za prinovu, tačnije ćerkicu koju bi uskoro trebalo da dobiju. Njihovi fanovi s nestrpljenjem očekuju Lunin porođaj, a kako se oseća buduća mama i da li se plaši porođaja, otkrio je u "Pulsu Srbije" Marko Miljković.

- Ja se osećam super, sve ide u lepom smeru. Danas sam u haosu, pa je dobro što ste uspeli da me uhvatuite. Bliži se dan pred porođaj i mi jedva čekamo to. Ona polako ulazi u 9. mesec i euforija je oko toga sad. Sve je kako treba, nema nikakvih komplikacija i samo čekamo da se desi taj trenutak - kaže Miljković.

- Imao sam priliku da menjam pelene u jednoj emisiji i jedva čekam da se to dogodi uživo - kaže Marko.

Marko Miljkovic
foto: Kurir Televizija

On je prokomentarisao i aktuelne događaje u rijalitiju.

- Kakve se stvari dešavaju slaba je osuda - ocenio je Marko za dešavanja na javnoj sceni.

Marko kaže da je Luna previše upadljiva, te da je javnost bila i previše stroga prema njoj baš zbog toga, i žestoko osuđuje što je ta javna osuda iostala sada kada se dešavaju, prema njegovoj oceni, još gnusnije stvari.

- Ovaj rijaliti je jedna bljuvotina, ne postoji nikakav red niti bilo kakva osuda za one koji čine ova gnusna dela. Govoriomo i o Tari i o Janjušu i Maji, premalo su osuđeni za ono što rade - kaže Marko i dodaje da je sve isfolirano i sve na silu.

Marko je dodao i da je odnos sa Lunom opstao samo zahvaljujući ogromnoj lljubavi.

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track