NAKON ŠTO JE ZAVRŠILA U HITNOJ, OGLASILA SE ĐANIJEVA SLAĐA! Pevačeva supruga otkrila šta joj se sve desilo i KAKO SE SADA OSEĆA!
Foto: Printscreen/Instagram

NIJE UGROŽENA

NAKON ŠTO JE ZAVRŠILA U HITNOJ, OGLASILA SE ĐANIJEVA SLAĐA! Pevačeva supruga otkrila šta joj se sve desilo i KAKO SE SADA OSEĆA!

Stars -

Nakon što je Kurir objavio da je supruga popularnog folkera Radiše Trajkovića Đanija, Slađana Trajković juče završila u Hitnoj zbog stomačnih problema, ona se oglasila za medije i otkrila šta se desilo, te kako se sada oseća.

Slađana Trajković, Slađa Trajković, Radiša Trajković, Đani, Radiša Trajković Đani
foto: Damir Dervišagić

- Istina je da sam bila u Hitnoj. Slošilo mi se odjednom, osetila sam mučninu i odmah otišla da proverim o čemu se radi. Znate šta sam nedavno pretrpela, sa svojim zdravljem se ne igram. Ništa strašno, samo prolazni stomačni virus koji je izazvao bolove i mučninu. Ukazana mi je neophodna lekaraska pomoć i sada se osećam dobro. Za svaki slučaj sam obavila sve neophodne analize, sve je u najboljem redu - poručila je Slađa.

Radiša Trajković Đani, Đani, unuk, porodilište
foto: Aleksandar Panić

Podsetimo, supruga popularnog folk pevača pre dva meseca doživela je moždani udar.

- Đani je sve vreme bio uz mene nakon moždanog udara. Na sreću, u pitanju je bio blaži moždani, a Đani mi je sve vreme pričao: ''Pusti to, ništa ti neće pobeći''. Baš je bio brižan. Ja sam super, nisam tip žene koji voli da se žali, ali ova promena vremena mi jako smeta. Na sreću nemam posledice moždanog udara, ali osetljiva sam na promene vremena, boli me glava, budem neraspoložena, ali, Bože moj, guramo - rekla je Slađa nedavno.

Slađa Trajković, Slađana Trajković
foto: Nemanja Nikolić

Kurir.rs/S.M./Pink.rs

Bonus video:

00:10

ĐANI UŽIVO IZ EGIPTA: Ništa nisam priveo! Nema devojaka, sve stare majke sa JAKOM penzijom!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track