PREPOZNAJETE LI PEVAČICU? Nekada je bila dominantna CRNKA pa izblajhala KOSU i ošišala se, a gledali ste je i u RIJALITIJU! (FOTO)
Foto: Printscreen/Youtube

NEKAD I SAD

PREPOZNAJETE LI PEVAČICU? Nekada je bila dominantna CRNKA pa izblajhala KOSU i ošišala se, a gledali ste je i u RIJALITIJU! (FOTO)

Stars -

Pevačica koju svi znate nekada je izgleda potpuno drugačije. Ona sada nosi kratku, plavu kosu, dok je nekada imala crne valove.

U pitanju je Ivana Šašić koja je poznata i po učešću u rijalitiju. Njena kratka plava kosa je nešto što je čini karakterističnom, ali nju iz mlađih dana retko ko može da prepozna.

Ivana Šašić
foto: Printscreen/Youtube

Na svom instagram profilu, objavila je sliku nekad i sad, odnosno, uporedila je sebe sa početka karijere i danas, gde se vidi velika razlika u izgledu.

Ivana Šašić
foto: Printscreen/Magazin In

Podsetimo, Ivana Šašić u 43. godini udala se za svog supruga, a iz prethodnog odnosa ima dva sina Stefana i Nikolu.

Ivana Šašić
foto: Printscreen/Red Tv

"Najvažnije je da budete i prijatelji. Moj suprug nije biološki otac mojim sinovima, ali on ostaje sa njima dok sam ja u rijalitiju. Time mi je pokazao ljubav i njegova majka će biti sa njima. Imam divnu svekrvu. Ovo su postupci kojima neko pokazuje koliko te poštuje i voli", rekla je jednom prilikom u emisiji "Magazin IN".

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

01:32

NIKOLINA KOVAČ U PULSU SRBIJE O PORODIČNIM VREDNOSTIMA: Nije bitno šta je na trpezi, već da smo zajedno! Ljubav će SPASITI svet!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track