HASAN NIJE VEROVAO DA KORONA POSTOJI, A ONDA SE DESILO ONO NAJGORE! Sa suzama u očima i knedlom u grlu progovorio o BORBI za ŽIVOT
Foto: Kurir televizija

KURIR TELEVIZIJA, puls srbije

HASAN NIJE VEROVAO DA KORONA POSTOJI, A ONDA SE DESILO ONO NAJGORE! Sa suzama u očima i knedlom u grlu progovorio o BORBI za ŽIVOT

Stars -

Mnoge poznate ličnosti preležale su korona virus, a neki od njih vodili su i ozbiljnu borbu za život. Jedan od njih je i pevač Hasan Dudić.

On je nedavno preležao ovaj opaki virus, ali je zbog težeg oblika korone morao da bude hospitalizovan.

Čak je u pojedinim momentima bio u kritičnom stanju pa je završio na kiseoniku, ali je zahvaljujući lekarima, ali i ličnoj borbi uspeo da prebrodi virus. Kako se oseća danas i da li je u nekim trenucima pomišljao da će izgubiti bitku s korona virusom, pevač je ispričao u emisiji "Puls Srbije" na Kurir televiziji.

Hasan Dudić
foto: Kurir televizija

- Ovo ne bih poželeo ni najgorem neprijatelju. Verovao sam da je to virus veštački ubačen, a sada kad me je snašlo ne verujem da ću se oporaviti za godinu dana - kaže Hasan.

Dodaje da su mu pomogli porodica i mnogi prijatelji.

- Ne mogu da se krećem, dobio sam problema sa aotom, problemi sa glavom, mnogo sam napet, udara u kičmu u bubrege, ne smem da se predam

- Sanjao sam svašta, i sad sanjam i toga se plašim. Dosta ljudi imaju problem što sanjaju svašta. To su toliko neprijatni i iscrpljujući snovi, ali moram da se borim. Ja ovoj koroni ne verujem ništa - kaže Hasan.

Hasan Dudić
foto: Kurir televizija

Dok je nabrajao ko se sve setio njega dok je ležao u postelji, Hasanu su se pojavile suze u očima.

- Vidim da vam teško pada da pričate o ovome, čak imate i suze u oku - prokomentarisao je voditelj Dejan Kukrić.

Hasan je naveo i da mu je podrška mnogo značila, ali i da ga je korona mnogo promenila.

Hasan Dudić
foto: Kurir televizija

- Drukčije gledam na život, ali ovo je jedan drugi oblik, osetiš kraj života. To kao živa šeta po organizmu, baš su teške posledice. Mesec dana sam zvao hitnu pomoć, ali su me otkačili. Ja bih žrtvovao sebe, da bude svima bolje. Ja nema m koga da zovem, pet puta sam ih zvao - kaže Hasan.

On je odmah po izlasku iz bolnice posetio i Šabanov grob, a kako kaže vodio je i unuke tamo.

Kurir.rs

OVDE MOŽETE GLEDATI UŽIVO KURIR TELEVIZIJU

Bonus video:

00:24

HVALA SRBIJO, HVALA BEOGRADE! Đanluka Vaki primio vakcinu protiv KORONE, pa otkrio da će opet doći u našu zemlju! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track