SADA ČEKAMO SVAKI DAN DA UPOZNAMO NAŠU DEVOJČICU! Luna Đogani objavila da je ušla u 9. MESEC dok je pozirala u USKOJ HALJINI!
Foto: Printscreen

broji sitno do porođaja

SADA ČEKAMO SVAKI DAN DA UPOZNAMO NAŠU DEVOJČICU! Luna Đogani objavila da je ušla u 9. MESEC dok je pozirala u USKOJ HALJINI!

Stars -

Luna Đogani svakodnevno izveštava svoje pratioce na društvenim mrežama o svakom svom koraku. Iako se mnogima čini da njena trudnoća traje predugo, ona je tek danas ušla u 9. mesec.

Luna Đogani, Marko Miljković
foto: Printscreen/Instagram

Tim povodom, Luna je pozirala u uskoj beloj haljini, koja naglašava sve njene atribute i veliki stomak, a napisala je i komentar:

- Danas nam je 9. mesec. Još malo je ostalo da napokon dođe bebica. Meni je zaista proletela trudnoća, i uživala sam u njoj... Sada čekamo svaki dan, samo da upoznamo našu devojcicu - napisala je Luna uz fotografiju.

Podsetimo, Luna i Marko Miljković odlučili su da daju ime ćerki Mia, po Luninom omiljenom liku iz nekada popularne tinejdž serije "Rebelde".

Luna Đogani
foto: ATA Images

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:05

PORODIČNI RUČAK BEZ MILJKOVIĆA: Isplivao SNIMAK na kom trudna LUNA ĐOGANI uživa na ručku sa ANABELOM, Andrejem i sestrama! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja