EVO ŠUŠKE, AL ĆE SE NABROJIŠ! MUŽ NADE TOPČAGIĆ DOBIO 500.000 dinara na igrama na sreću! ZLATKO: Taman sam vratio dugove
Foto: Damir Dervišagić, Nebojša Mandić, Aleksandar Jovanović, Profimedia

Opa, bato

EVO ŠUŠKE, AL ĆE SE NABROJIŠ! MUŽ NADE TOPČAGIĆ DOBIO 500.000 dinara na igrama na sreću! ZLATKO: Taman sam vratio dugove

Stars -

Suprug Nade Topčagić, Zlatko Đorđević, dobio je pola miliona dinara na igrama na sreću. On je uplatio tiket od 200 dinara i posrećilo mu se da dobije 500.000 dinara. Naša saznanja potvrdio je lično pevačicin suprug.

- Jeste dobio sam novac. Ja godinama igram igre na sreću. Nisu to neke pare, ali vratio sam dugove. Bio bih srećan da sam dobio na lotou, a ovako 500.000 dinara nije ništa. Od toga sam platio porez 20 odsto platio majsore i sve ode. Sad čekam da dobijem sedmicu na lotou. Eto, pre nekoliko godina komšija dobio 2,5 miliona evra, živeli smo zid do zida, to je dobitak, a ovo što ja dobio je ništa - priča Zlatko za Kurir.

Nada i Zlatko
Nada i Zlatkofoto: Nebojša Mandić, Damir Dervišagić, Aleksandar Jovanović, Profimedia

Njegova supruga je od naših novinara saznala za dobitak:

- Ja pojma nisam imala. On je čovek koji veruje u sve: loto, bingo, ma sve igre na sreću. To je bilo kad smo krenuli na more i svratili do Bajine Bašte. Ja rekoh: " Ma , gde ćeš sad da plaćaš", ali eto on je uplatio i dobio. Ja u to ne verujem. Igrala sam nekoliko puta i ništa nisam dobila. Moj Zlatko bude srećan i kad dobije zamenu. Malo li je na ovu skupću i vreme - kaže populrana pevačica.

Stars Naslovna
foto: Kurir

Lj. S, foto Nebojša Mandić, Damir Dervišagić

Bonus video:

00:24

ĆERKA SNEŽANE ĐURIŠIĆ PUSTILA GLAS, A NADA TOPLČAGIĆ ODMAH PROKOMENTARISALA! Marija je ista mama, a evo kako peva!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track