CECIN BOGDAN OBJAVIO FOTKU IZ TERETANE I ZAPALIO INSTAGRAM Srejović pozirao mišićav i znojav, evo kako je RAŽNATOVIĆKA reagovala!
Foto: Printscreen/Instagram, Damir Dervišagić

vežba

CECIN BOGDAN OBJAVIO FOTKU IZ TERETANE I ZAPALIO INSTAGRAM Srejović pozirao mišićav i znojav, evo kako je RAŽNATOVIĆKA reagovala!

Stars -

Biznismen Bogdan Srejović dospeo je u centar medijske pažnje otkako se saznalo za njegovu vezu sa pevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović. Od tada se prati svaki njegov korak, kao i svaka njegova objava na društvenim mrežama.

Ceca Ražnatović, Bogdan Srejović
foto: Privatna Arhiva

Njegove najnovije objave privukle su veliku pažnju javnosti. Naime, Cecin osam godina mlađi dečko, Bogdan, objavio je fotografiju iz teretane na kojoj pozira u majici bez rukava, pa su njegovi snažni bicepsi i tricepsi dospeli u prvi plan.

Bogdan Srejović
foto: Printskrin/Instagram

Ni Svetlana Ceca Ražnatović nije odolela da svom izabraniku stavi lajk na ovu fotku, na kojoj je pokazao mišićavo telo. Njegovi brojni pratioci bili su oduševljeni objavom, sudeći po komentarima ispod fotografije.

Kurir.rs/S.M.

Bonus video:

00:59

CECA ODRŽALA PRVI NASTUP NAKON DUGE PAUZE! Ražnatovićka sva u BELOM, pevala u srcu Šumadije i napravila atmosferu za pamćenje!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track