BRESKVICA ZBOG VOJAŽA NAPUSTILA FAKULTET, A SAD I OVO! Pevačica donela odluku koju niko nije OČEKIVAO, skroz se POVLAČI sa scene!
Foto: Printscreen/Instagram

šok

BRESKVICA ZBOG VOJAŽA NAPUSTILA FAKULTET, A SAD I OVO! Pevačica donela odluku koju niko nije OČEKIVAO, skroz se POVLAČI sa scene!

Stars -

Mlada pevačica Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica navodno je odlučilada odustane od pevanja i da se povuče iz javnog života.

Kako se navodi, ona je nakon raskida sa Mihajlom Veruovićem Vojažom spremna da se posveti obrazovanju i napusti javni svet.

Iako je prvenstveno pohađala fakultet koji i njen dečko, ona se sada ispisala iz istog. Odlučila je da upiše drugi fakultet koji se nalazi blizu Novog Sada.

Anđela Ignjatović, Breskvica
foto: Printscreen/Instagram

- Breskvica se nakon raskida sa Vojažom razočarala i odlučila da napusti javni svet. Više ne želi da bude u medijima i daje bilo kakve izjave. To je trajna odluka, ali pitanje je da li će se u nekom trenutku predomisliti - započinje priču za zvor blizak Anđeli i napominje:

- Sve ju je poremetilo nakon raskida sa Vojažem. On je bio zadužen za kompozicije koje su njih dvoje izvodili i teško joj je da se pomiri sa tim da više zajedno neće stvarati melodije i nastupati. Zasitila se javnog posla. Svemu tome svedoči i to što se prebacila na drugi fakultet, jer ne želi više da sreće Mihajla i ima dodirne tačke sa njim. Okrenula je novi list i počela sve ispočetka. Tako je odlučila - rekao je izvor.

Kurir.rs/I.B/Blic

Bonus video:

00:12

SANJA VUČIĆ NAPRAVILA DRASTIČNU PROMENU, ALI TO JE DEŽA VI! Uraganka SADA ima frizuru koju je BRESKVICA šetala pre 3 MESECA!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track