KAD SE SANDRA AFRIKA POJAVI MAJSTORIMA NIJE DOBRO! Sva u apa drapa izdanju bane na GRADILIŠTE, a evo šta im prvo uradi
Foto: Dragana Udovičić

Vredna

KAD SE SANDRA AFRIKA POJAVI MAJSTORIMA NIJE DOBRO! Sva u apa drapa izdanju bane na GRADILIŠTE, a evo šta im prvo uradi

Stars -

Pevačica Sandra Afrika tokom korone nije sedela skrštenih rulu. Uzela je stvari u svoje ruke i dok je mikrofon zakačila o klin, Afrika je uzela da gradi zgradu u Šapcu.

I kako otkriva, zgrada dobro napreduje, a gazdarica je redovna na gradilištu. Kada je majstori vide, očim im se ozare jer znaju da će Sandra da ih posluži kako dolikuje svakoj vrednoj domaćici.

- Pre korone sam sa Mikišom počela da gradim zgradu. Onda nas je korona uhvatila, ali mi smo sve ovo vreme vredno radili i sada smo pri kraju. Imamo rok do sledeće godine, ali mi ćemo je završti i pre kraja ove godine. Nije mi bilo dosadno - rekla je Sandra Afrika, a na pitanje da li ide u atraktivnom izdanju da obiđe gradilišt i kako reaguju majstori kada je vide, kaže: Ne, skroz opušteno izdanje: trenerka, patika, bez šminke, zavezana kosa. Ja se tako privatno oblačim. Ą, majstorima kuvam kafu.

Prema njenim rečima jedva čeka da pandemija korona virusa nestane i da se vratimo normalnim načinom života. Traje dugo, predugo. Podnosim je OK. Mislim da nisam imala koronu. Uvek sam bila negativana kada sam radila test. Vakcinisala sam se. Jedva čekam da prođe ovaj haos, pa da počnemo da živimo normalnim životom. Navikla sam na skroz drugačiji sistem življenja. Ovako je monotono. Navikla sam na akciju. Svaki vikend da radim. Volim da radim, a ne da kradem bogu dana - kaže ona dodajući da korona nije uticala na nju kada je reč o finansijama.

Sandra Afrika
foto: Damir Dervišagić

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:20

URAGANKE UŠLE U FINALE, A REAKCIJA ALBANSKE DELEGACIJE ŠOKIRALA: Prvi im prišao sa zastavom u ruci, a ovaj GEST niko nije očekivao

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track