ĐORĐE MARJANOVIĆ I KARAMELA SU ROĐACI: Stojićević potišten zbog smrti muzičke legende, a jedna stvar na sahrani ga je ZAČUDILA
Foto: Zorana Jevtić

BEZ DLAKE NA JEZIKU

ĐORĐE MARJANOVIĆ I KARAMELA SU ROĐACI: Stojićević potišten zbog smrti muzičke legende, a jedna stvar na sahrani ga je ZAČUDILA

Stars -

Đorđe Marjanović danas je ispraćen na večni počinak, a njegovoj sahrani na Novom groblju prisustvovali su prijatelji, porodica, pojedine kolege i veliki broj poštovalaca njegovog lika i dela.

Imitator i voditelj Goran Stojićević Karamela pojavio se na sahrani Marjanovića, a otkrio je da su oni zapravo bili rođaci.

Goran Stojicevic Karamela
foto: Kurir Televizija

- Đorđe je bio jugoslovenska zveda. U Rusiji je bio mega zvezda pre 30 godina, kada je tamo radio turneje. Imao sam priliku da se družim s njim, on je mom teči ujak, tako da smo mi praktično rođaci. Takva ličnost kao što je Đorđe se nikad neće roditi. Bio je umetnik u pravom smislu te reči. Bio je drugačiji pevač i šoumen i kompletna ličnost, kakvu traži javna scena - otkrio je Karamela i dodao da ga je neprijatno iznenadio nedolazak pojedinih Marjanovićevih kolega na sahranu.

- Mnogo ljudi, pevača i pevačica se nije pojavilo, čudi me to. Sami ljudi odlučuju o tome ko je kakav čovek i da li će ispoštovati - poručio je Karamela.

Mnoge je ostavio u čudu nedolazak Marjanovićeve udovice Eli Nikolajevne na sahranu, budući da se prethodno sa ćerkom pojavila na komemoraciji.

1 / 9 Foto: Kurir

Kurir.rs/K.Đ/Pink.rs

Bonus video:

00:44

SAHRANJEN ĐORĐE MARJANOVIĆ U ALEJI ZASLUŽNIH GRAĐANA: Pevača ispratili na večni počinak, TUGA NA NOVOM GROBLJU (KURIR TV)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track