10:02

KURIR DOČEKAO URAGANKE NA AERODROMU! Devojke vikale, napravile haos: SRBIJA, SRBIJA, MI SMO POBEDILE!

VRATILE SE U BEOGRAD

URAGANKA BACILA OKO NA ITALIJANA, A SADA OTKRILA DA LI SU OSTALI U KONTAKTU Evo kako je Sanja reagovala kada su je pitali za NJEGA

Stars -

Članice grupe "Hurricane" su doletele iz Roterdama, a Sanja Vučić je odgovarala na pitanje vezano za Italijana na kog je "bacila oko".

Naime, nju su upitali šta se dešava između njih i da li su ostali u kontaktu, na šta je ona za Kurir rekla:

"Ako smo u Srbiji pobednice to nam je dovoljno. Možda zakažem. Samo sam se šalila za Italijana. Stvarno sam se šalila, nismo ostali u kontaktu", rekla je kratko Sanja.

Uraganke
foto: Nemanja Nikolić

Inače, predstavnik Italije na Evroviziji, pevač Damijan Dejvi iz grupe "Maneskin" oduševio je mnoge pripadnice lepšeg pola na ovom prestižnom muzičkom takmičenju, a njegovom šarmu nije odolela ni naša predstavnica, članica grupe "Hurricane", Sanja Vučić.

Naime, tokom njegovom nastupa u polufinalu Sanja je sve vreme igrala i pevala oduševljeno. Ona je plesala bez prestanka, i tokom nastupa je gledala u Damijana koji je u tom momentu bio na bini.

Inače, tokom jedne konferencije za štampu upitali su Sanju o odnosu sa mladim Italijanom, a ona nije mogla da sakrije da joj se jako dopada.

- On je prelep muškarac. Da budem iskrena, sama sam... Divan je... Prestaću da pričam... Zapravo, udala bih se za njega, ali on je mlađi od mene, šest godina - kroz smeh je pričala Sanja za strani portal.

Italija, Evrovizija
foto: Profimedia, Printscreen

Kurir.rs/M.M./LJ.S

BONUS VIDEO:

00:57

SINOĆ SE TRESAO ROTERDAM, A DANAS BEOGRADSKI AERODROM: Uraganke čim su sletele zapevale LOCO LOCO i dobile VELIKE ovacije!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track