VERILA SE ĆERKA HRVATSKOG TAJKUNA MARJANA ŠARIĆA Svi je znaju kad je imala 135 KG i živela u VILI sa 9 spavaćih soba i 13 KUPATILA
Foto: Pritnscreen

kaparisao je

VERILA SE ĆERKA HRVATSKOG TAJKUNA MARJANA ŠARIĆA Svi je znaju kad je imala 135 KG i živela u VILI sa 9 spavaćih soba i 13 KUPATILA

Stars -

Lucija Šarić (26), publici poznata iz šoua "Život na vagi", kada je sa 135 kilograma uspela da dođe do 105 kilograma, smršala objavila je na Instagram profilu kako se zaručila za dečka Marka Lončareka.

Naime, bivša učesnica na fotki pozira sa dečkom Markom dok je u prvom planu ispružena ruka na kojoj je prsten.

"Kaže Marko 'kaparisana", napisala je u objavi. Iako je Lucija među prvima ispala iz šoua 'Život na vagi', javnosti je postala zanimljiva zbog toga što je ćerka tajkuna Marijana Šarića iz Sesveta.

Jednom prilikom, Lucija je izjavila kako joj uopše ne smeta da je zovu 'tajkunovom ćerkom'.

- Ne smeta mi. Mogu samo reći da mi je to jako smiješno - rekla je Lucija.

Podsetimo, Lucija se i nedavno osvrnula na svoju vezu s dečkom, a sada i zaručnikom Markom.

- Već godinu i po dana sam u vezi s muškarcem koji je osvojio moje srce. Živimo zajedno i uživamo u svakom trenutku. Muškarac koji me može osvojiti je samo moj Marko - rekla je Šarićeva.

Na kraju je opisala kako izgleda jedan njen dan.

- Ustanem, doručkujem sa dečkom, obavim kućanske poslove, prošetam psa, odem u kozmetičke salone, pratim online predavanje, odradim trening pa na kraju napornog dana odgledam film sa partnerom. I u budućnosti se vidim tu gdje sam trenutno, ali s puno više ostvarenih ciljeva. I poslovno i privatno - zaključila je Lucija.

Podsetimo, ona živi u Sesvetama u kući sa devet spavaćih soba, 13 kupatila, liftom, bazenom i kućnom kuglanom.

kurir.rs/24sata hr

Bonus video:

01:50

Doktor Saša Milićević: Uočen prekomeran rast dece

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track