NIJE PRVI PUT DA ĐANI IMA PROBLEM SA ZAKONOM: Pevač i žena Slađa jednom su prekršili STROGU ZABRANU i završili U POLICIJI!
Foto: Damir Dervišagić

EVO ŠTA SE TAD DESILO

NIJE PRVI PUT DA ĐANI IMA PROBLEM SA ZAKONOM: Pevač i žena Slađa jednom su prekršili STROGU ZABRANU i završili U POLICIJI!

Stars -

Radiša Trajković Đani priveden je u svom domu zbog prekršaja u saobraćaju, a ovo nije prvi put da se pevač "sukobljava" sa zakonom.

Pevačeva supruga Slađa objasnila je da je Đani sada uredno sve platio i da je došlo do nesporazuma, a u aprilu 2020. godine pevač i njegova žena Slađa prekršili su policijski čas tokom izolacije, zbog čega su bili u policiji.

Radiša Trajković Đani
foto: Printscreen/Premijera

Naime, oni su boravili u lobiju jednog hotela u kome je ukupno bilo 23 ljudi. Đani je u lobiju sedeo sa sinom Milošem, gde su mu se na kratko pridružile supruga i devojka njegovog sina, a potom su privedeni u stanicu policije na Novom Beogradu.

Đanija su povezivali sa uhapšenim ugostiteljem

Ugostitelj koji drži restoran u Beču uhapšen je sa više od pet kilograma droge i oružjem, a poznato je da ga je Đani redovno posećivao, pa čak i snimio pomenuti lokal i nazvao ga svojim.

Đani, Radiša Trajković Đani
foto: Printscreen Amidži šou

Đani i njegova porodica su tada u policiji izjavili da nisu čuli za zabranu okupljanja više od dve osobe. Slađana je tad navela je da su ona i Đani išli da odnesu lekove jednom čoveku.

Radiša Trajković Đani
foto: Printskrin/Premijera

Kurir.rs/K.Đ.

Bonus video:

00:59

VELIKO SLAVLJE U DOMU TRAJKOVIĆA! Đani se pojavio sa harmonikom i RUŽAMA, Slađa nije mogla da poveruje: BRIZNULA U PLAČ! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track