ANASTASIJA I DEČKO ZA DUPLEKS PUKLI 750.000 €, A PRVI KOMŠIJA IM BIKOVIĆ! Terasa im ko jedan stan, a ovim nisu bili ZADOVOLJNI
Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

odabrali istu zgradu za život

ANASTASIJA I DEČKO ZA DUPLEKS PUKLI 750.000 €, A PRVI KOMŠIJA IM BIKOVIĆ! Terasa im ko jedan stan, a ovim nisu bili ZADOVOLJNI

Stars -

Kako Kurir saznaje, jedan od prvih komšija Anastasiji Ražnatović i njenom dečku Đorđu Kuljiću u novoizgrađenoj zgradi u jednom stambenom kompleksu na Dorćolu je i jedan od najpopularnijih domaćih glumaca Miloš Biković.

Anastasija Ražnatović
foto: Kurir

Ekipa Kurira posetila je ovaj kvart, koji se nalazi u neposrednoj blizini Kalemegdana i Beogradskog zoo-vrta, gde smo porazgovarali sa komšijama mladog para. Oni su nam potvrdili da su u nekoliko navrata sreli ćerku Cece Ražnatović, ali ne i njenog izabranika, koji očigledno i dalje više vremena provodi u Novom Sadu.

Anastasija Ražnatović, Đorđe Kuljić
foto: Zorana Jevtić, Printscreen/Paparazzolov

- Naša zgrada je među prvima završena, tako da smo se nedavno uselili. Još je mnogo toga ovde u izgradnji. Videla sam Anastasiju nekoliko puta ovde u garaži, bila je sa vozačem, dečka joj nisam primetila. Ljubazna je, uvek se lepo pozdravi. Mislim da se još nije skroz preselila, jer nije često ovde, najčešće samo svrati. Vidim i da stiže neki nameštaj, tako da je sigurno još u procesu selidbe - ljubazno nam je otkrila komšinica, koja je insistirala na anonimnosti.

Anastasija Ražnatović
foto: Kurir

Skoro identičnu priču čuli smo i od mladog bračnog para koji takođe žive u Anastasijinoj novoj zgradi. Oni su nam ispričali da je njihova zgrada zapala za oko mnogim poznatim ličnostima. Jedan od njih je i glumac Miloš Biković.

Miloš Biković
foto: Tamara Trajković

- Anastasija, njen dečko i Biković su kupili najskuplje i najveće stanove u zgradi. Bikovićev stan je manji, jer su Ražnatovićka i Kuljić kupili dva od po sto kvadrata i napravili dupleks. Ipak, glumac ima lepšu terasu, koja je velika kao pola stana. Njega smo viđali dok je još sve bilo u izgradnji, a Anastasija dolazi češće. Nije se definitivno preselila, čula sam da se kod njih stalno nešto dodaje, nisu bili zadovoljni kuhinjom, pa su to renovirali, a i nameštaj je nešto kasnio - ispričale su nam komšije.

Anastasija Ražnatović
foto: Kurir

Kako izvor Kurira navodi, dok sve u novom dupleksu ne bude po meri mladom paru, Anastasija vreme provodi u stanu u neposrednoj blizini tog kompleksa. Taj stan se nalazi u poznatoj beogradskoj ulici Strahinjića bana, pa kada nije kod svoje majke u vili na Dedinju ili u Novom Sadu, odakle joj je dečko, ona prespava u ovom stanu.

Anastasija Ražnatović
foto: Kurir

Jedan od mladića, koji nam se predstavio kao zaposleni u obližnjem kafiću koji se nalazi tik uz zgradu gde Anastasija boravi, potvrdio nam je da je pevačicu više puta video kako ulazi u ovu zgradu, koja se nalazi nekih 500 metara od luksuznog dupleksa, gde će se uskoro preseliti s dečkom.

- Najčešće je doveze vozač ili taksi. Stalno je s nekim koferima, neki roze nam je svima zapao za oko. Gostima koji sede u bašti uvek privuče pažnju kad prođe, komentarišu kako je lepa bez šminke. Dođe nekad i sa drugaricom nekom, jednom sam video i nekog visokog momka, kolege su mi rekle da joj je to dečko - otkrio nam je on.

Anastasija Ražnatović
foto: Kurir

Na naše pitanje da li je taj stan u Anastasijinom vlasništvu ili je iznajmljen, nije mogao sa sigurnošću da nam odgovori.

- Nisam siguran, ali vrlo moguće da je iznajmljen, 90 odsto stanova u toj zgradi se iznajmljuje. Ona je kupila novi stan, pet minuta pešice odavde, sigurno joj je to praktično, kad ide da obilazi radove - završio je mladić.

Anastasija Ražnatović
foto: Kurir

Luksuz

Kvadrat u Anastasijinoj zgradi 3.700 evra

Anastasija i Đorđe su, za razliku od Miloša Bikovića, kupili dva stana od po 100 kvadrata koji se nalaze jedan iznad drugog i napravili dupleks. Kako saznajemo, dupleks ima pet soba, nekoliko kupatila i ogroman dnevni boravak, kao i staklenu terasu.

Za razliku od njih, glumac može da se pohvali stanom od preko 100 kvadrata, dok mu prostrana terasa ima čak 60. Inače, stambeni kompleks koji su izabrali jedan je od najurbanijih građevina Beograda sa najlepšim pogledom na Dunav. Cena kvadratnog metra je od 2.750 do čak 3.740 evra.

štampano izdanje 25.5.2021
foto: Kurir

Kurir.rs/A.P. Foto: Nemanja Nikolić, Kurir

Bonus video:

00:08

CECA I ANASTASIJA SKOCKANE DO BOLA OTIŠLE U PROVOD! Majka i ćerka kao DRUGARICE, ne zna se koja bolje IZGLEDA! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track